גאיוס בבקשה!

• פותח הנושא afon
  • פורסם בתאריך

afon

New member
גאיוס בבקשה!

מה שקורה ביומים האחרונים בפורום מבריח את כל המשתתפים והורס את הפורום! אני מבקש ממך לחסום את "קודקוד אברבנל" היו כמה וכמה ויכוחים טובים למדי שנדחקו למטה בגלל ההודעות הסתמיות שלו. ואני חושב שאני מדבר פה בשמם של כמעט כל חברי הפורום. אפון

גאיוס

New member
אפון, העניין ברור. לצערי יש תקלת

מערכת שלא מאפשרת לי לווסת את העניין. ברגע שאוכל אחזיר את אבראבנל למצב קיום המיצוות הנידרשות בפורום.

Dr Spock

New member
לא בשמי!!

אני וק"א ערכנו מספר דיונים מלאי עניין וההודעות שהוא שלח הן לא סתמיות, ק"א הסביר שיש לו תקלה שבגללה ההודעות שלו נשלחות שוב ושוב ואם תדחקו את מעט הדתיים המשתתפים בדיונים אזי הפורום הזה יאבד מערכו. מנהל הפורום יכול פשוט למחוק את ההודעות הנוספות שנשלחות בטעות, וחוצמזה אם ק"א ינותק מהפורום אני אפסיק את השתתפותי לאות מחאה! אי אפשר לסתום פיות לאנשים רק בגלל שלא מוצאות חן בעינך דעותיהם, חשבתי שהפורומים הם מקום בו נערכים דיונים בוגרים בין מספר משתתפים מלומדים ולא שדה קרב של התנצחויות והודעות קנטרניות ורברבניות בין חבורות של ילדים בני 6. חברה, תתבגרו קצת.

neko

New member
גם אני לא ממליץ לחסום, אם כי לא

בכזאת עוצמה... סה"כ הפורום מתנהל ברובו על הויכוחים חסרי התועלת הללו (אבולוציה\מפץ גדול\מוסר אלוהי ושאר הקבועים), ואין סיבה לחסום על בעיות טכניות (אם כי אני בטוח שעם קצת מאמץ מחשבתי ק"א יכול למנוע את הבעיות).

afon

New member
אני לא ידעתי

אני חשבתי שהוא סתם מציף את הפורום. אז שלא יכתוב מהפלאפון אם זה מציף את הפורום. אני באמת מקווה שנוכל לעשות איתו דיונים טובים ורציניים והלואי ויהיו יותר משתתפים דתיים.

dean4

New member
האם אתה רואה במנהל הפורום

סלקטור שצריך לעמוד ולמחוק את הודעותיו העודפות של אברבנאל?

גאיוס

New member
בכוונתי למחוק הודעות עודפות-כשהתאפש

כשהתאפשר. לא כל יום יש לנו אברבאנל. מעולם לא נחסם משתתף בפורום זה.

dean4

New member
אם אתה רואה בחיוב את האפשרות

שתאלץ למחוק כל יום הודעות מיותרות בשמחה- תהנה..

Dr Spock

New member
../images/Emo32.gifזה בדיוק ההגדרה של מנהל פורום.

תפקידו לשמור על הסדר בפורום: למחוק הודעות המכילות קללות או שלא קשורות לנושא הפורום (כמו למשל הודעה על מכירת קוקר ספאניאל בפורום "אתאיזם ודת") ולהעיר למשתמשים על הפרה של פרוטוקול ההתנהגות הראוי בפורום (למשל להודיע לק"א על כך שהוא שולח את אותן ההודעות מספר פעמים). אכן זה ראוי שק"א יטפל בבעיה בהקדם אך אין זה מונע ממנהל הפורום לעשות את עבודתו.

Lu Tze

New member
אני לא מבין, מה אתה מציע?

הבנאדם לא יכול לכתוב בפורום מבלי להציף אותו, מה הפיתרון שלך?

afon

New member
ובמקרה הצורך

לחסום משתתף שעובר את הגבול. ואם משתתף מסוים דתי או אתאיסט מציף את הפורום ופוגע בתיפקודו הוא צריך להיחסם. או לעשות בירור עם אותו משתתף.

למעלה