גאיה נשואה!

גאיה נשואה!

בסצנה שגאיה והחוזר בתשובה (לא זוכרת איך קוראים לו) מתחתנים, הוא שם לה טבעת על האצבע, ואמר: "הרי את מקודשת לי בטבעת זו כדת משה וישראל", והגברים שנכחו שם אמרו: "מקודשת, מקודשת, מקודשת". לא יודעת איך כל הדתיים שבינינו לא שמו לב, אבל על פי ההלכה, אם גבר מקדש אישה מול 2 עדים ומעלה, הם נשואים! מישהו יודע אולי איך הם צילמו את זה כך שהקידושין לא יקבלו תוקף הלכתי (אם בכלל...)? זה באמת מעניין אותי... תודה!

עצמי1111

New member
גאיה לא נשואה

היה שם יועץ והוא הסביר להם איך לעשות את זה.... לא מספיק להגיד את הדברים צריך גם להתכוון ..

שניLחגי

New member
זה לא היה אמיתי...

אומנם זה נראה אמיתי...כי ככה זה אמור להראות אבל מה שבטוח שיש שם משהו שלא קיימו וככה הקידושין לא תופסים. אני לא יודעת מה בדיוק עשו שם אבל לדוגמא יכול להיות שהטבעת לא שלו ואז זה לא תופס כי הטבעת חיייבת להיות שייכת לבעל שהוא קנה אותו ושהיא רכושו.

גם אני חשבתי על זה...

אבל... אני בטוחה שהיה מישהי שייעץ להם מה בדיוק הם צריכים לעשות בשביל לא להשאיר את גאיה נשואה בגלל סצנה מסדרה מסויימת. אני חושבת שאולי צילמו את זה בלי אף אחד ברקע (רק צלם) ופשוט הוסיפו בעריכה... זה לא בעייתי כ"כ. אבל מה שבטוח גאיה לא נשואה!
יום טוב אנשים!

לא ראו אותו אומר את המילים

נראה לי בכוונה לא הראו את אבשלום אומר את המילים\ רק שמעו קול אומר את זה, ואת האצבע שלה מושטת.

אווי נוו באמת... זה לא פעם ראשונה

שעושים חתונה בתוכנית טלויזיה\ סרט... הם לא התחתנו מכיוון שהדמויות עצמן התחתנו ולא השחקנים.... אף אחד לא התכוון לזה באמת... אני מאמינה שהבמאי ידע יפה מאוד מה הוא עושה.... זה בטח גם לא הייתה החתונה הראשונה שהוא ביים... אז תפסיקו עם זה.... אחרת 3\4 מהשחקניות בארץ היו נשואות אם זה באמת היה ככה... חוץ מזה תחשבו על זה שיש המון שחקניות נשואות שמשחקות בסרטים והם משחקות איזה משהי שמתחתנת... אז מה? היא נשואה לשני גברים? גם לבעל וגם לשחקן מולה? זה דפוק ולא הגיוני.... תסמכו על היוצרים... הם בעצם יהודיים כשרים... ככה ש...

ציפי81

New member
זה לא משנה שזו רק תוכנית

יש על זה דיונים ענקיים בהלכה "קידושי שחוק" זה נקרא. חושבים שזה בצחוק בסוף מתברר שזה אמיתי. אבל כדי שזה יהיה אמיתי צריך שיהיו שם: א. שני עדים כשרים. ב. כמו שאמרו כאן - שהטבעת תהיה שלו. עכשיו, אם אף אחד מהעדים לא שומר שבת - זה לא נקרא שהיו עדים כי מישהו שנוסע בשבת - או מחלל שבת בציבור בכל דרך אחרת - הוא פסול לעדות מבחינה הלכתית. מירב הסיכויים שלא היו שם שניים שהם שומרי שבת. אם כן - בהחלט ייתכן שגאיה נשואה. עדיין נשאר עניין הטבעת שראוי אף הוא לברור.

לפי הדת להיות יהודי זה טוב!!!!!!!!!

לפי ההיסטוריה פחות (אינקוויזיציה, חורבן בית ראשון, חורבן בית שני, שואה, כיבוש עותמאני כיבוש רומאי, 70 שנות קיום עם 9 מלחמות שלא לדבר על טירור, להמשיך????)

osh360

New member
כן גמאני חשבתי על זה../images/Emo182.gif

אבל הסבירו לנו בשרשור הזה ..

TheBeast

New member
האמירה של "הרי את" הייתה מוקלטת לדעתי ../images/Emo9.gif

וכבר דובר על זה כאן

למעלה