ג'אז תל אביב 2007

Acoustic83

New member
ג'אז תל אביב 2007

עברתי היום בסינמטק וקניתי כרטיסים :) הזמנתי טלפונית להופעת הפתיחה של PHAROAH SANDERS. מוזר , לא היו כמעט כרטיסים לשורות הקדמיות במרכז... עד כדי כך חטפו אותם? הכי טוב שהשגתי היה שורה עשירית טיפה בצד... וכן קניתי לדניאל זמיר ועמרי מור, אחריהם אני עוקב באדיקות. מי עוד בא? ולאלו הופעות?

שבלוז

New member
אני עדיין לא החלטתי

קוסם לי מאוד ללכת להופעות של זמיר/מור, פלדמן, פרננדו קנוף, סנדרס, וקסלר, בולאני ואורגניסימו. קנוף זה חינמי אבל ששת ההופעות האחרות ייצא לי מעל 700 ש"ח שזה יותר מפי 2 ממה שהקצבתי לעצמי. צריך להתפשר ולמעשה אם אני הולך לסנדרס ובולאני זה מספיק לגמור לי את כל התקציב! עדיין לא החלטתי ולכן גם לא רכשתי שום כרטיס. כרגע אני נוטה לוותר על סנדרס שיהיה מופע צפוף ודביק עם 2000 איש וללכת על פלדמן ביום רביעי, זמיר/מור ביום חמישי, ווקסלר ביום שישי ולהרוויח גם את קנוף והאחרים באכסדרה. בצורה כזאת אני צופה במקסימום אמנים שאני יכול בלי קשר לאיכות בהכרח אבל אני סוקר את הללו שמסקרנים אותי במיוחד + מרגיש תחושה אמיתית של פסטיבל ולא תחושה של הופעה פה הופעה שם. מצד שני להפסיד את סנדרס זה בעייה חמורה. צריך להחליט!

yaelcohen445

New member
אני לא מתתי על ההרכב של פלדמן.

קנוף זה נחמד,עומרי מור מדהים, סנדרס הוא אגדה. שאר לא מכיר.

שבלוז

New member
הרעיון שלי +-

זה ללכת למגוון של סגנונות הבעייה שלי זה אורגניסימו שהם הרכב הסול-ג'אז היחיד ומור/זמיר שהם ההרכב היחיד שיש בו הארד בופ ושני ההרכבים מנגנים במקביל למרבה הצער
. בנוסף אני רוצה ג'אז ווקאלי נשי, לטיני, חופשי, כמה שיותר סוגים של דוגמיות.

אני מתכננת להזמין כרטיסים..

להופעות של זמיר ומור,פלדמן,סנדרס ובולאני. כאמור המחיר הוא לא זול כך שנאלץ להביא עמנו הרבה ציפיות.

Acoustic83

New member
סה"כ יצא לי...

עד כה להוציא 270 על שתי הופעות. לסאנדרס אגב יש מחירים זולים יותר בהתאם למקום באולם. אני לא חושב שיש צורך להסחף, גם אם המחיר יקר, לישון באולם (לשם כך את מביאה אתך ציפיות, הלא כן? ) על מנת לחסוך את עלות הכרטיסים ליום המחרת זה קצת קיצוני.
אני גם מתכנן להשלים את החוויה בהופעות שבאכסדרה.

../images/Emo6.gif רעיון לא רע בכלל....

ובכלל לא קיצוני לאור העובדה שהאלץ להפרד מ-540 שקלים .

למעלה