ג'אז אלקטרוני

Souler

New member
ג'אז אלקטרוני

שלום! אני מחפש אמנים שיוצרים ג'אז עם המון השפעה של מוזיקה אלקטרונית או במסגרת של מוזיקה זו תודה מראש!

Rockamora

New member
אני לא חושב שיש ../images/Emo4.gif

כל קשר בין שני הדברים הוא מקרי לגמרי.. אלקטרוני? ג'אז? מה הקשר?!?! ג'אז זה לעמוד ולנגן עם כלים אמיתיים

Rockamora

New member
אבל זה לא כלי נגינה..

מוזיקה אלקטרונית זה מזוייף.. איכס.. זה לא כמו שתעמיד להקה שינגנו על קונטרה בס, סקסופון, גיטרה פסנטר קרן וטרומבון.. וכל כלי אחר שנכנס לעסק..

JonGes

New member
תגובה

לא כל כלי שניתן לנגן עליו הוא כלי נגינה? אני אישית לא אוהב מוסיקה אלקטרונית כמו טראנסים ודברים דומים. למרות ששילוב מוסיקה אלקטרונית עם רוק למשל זה נורא נחמד אם יודעים איך לעשות את זה בטעם טוב.

Rockamora

New member
ברור..

גם אני אוהב רוק שמעורב במוזיקקה אלקטרונית. או מוזיקה קלאסית כמו ואנגליס.. אבל אני לא רואה איך זה מתחבר עם ג'אז..

xero1

New member
מה יותר מגניב מזה?

קונטרהבאס, פסנתר, תופים ומחשב?

nloval

New member
אל תזלזלו...

המחשב בהחלט יכול להוסיף דברים טובים... אין מה לעשות, התקופה שבה היה מספיק טריו טוב כבר עברה וכיום מי שלא יודע להפעיל מחשב הוא בצרות צרורות... לעומת זאת, מי שיודע איך להפעיל מחשב ומי שמבין טוב את כל העסק של מוזיקה דרך מחשב, הוא שווה הרבה מאוד. אל תזלזלו.

incomplete20

New member
בטח שיש קשר..

יש המון סוגים של ג'אז, עם השפעות שונות וכלים שונים. יש הרכב שנקרא Medeski, Martin & Wood, מאוד מומלץ: http://www.mmw.net/ אפשר לחפש אותם גם ב-all music guide. אפשר גם להיכנס ללינק הזה ב-all music guide, נראה לי יעיל למצוא כל סוג של ג'אז שרוצים לשמוע... http://www.allmusic.com/cg/amg.dll?p=amg&sql=73:196

seafox

New member
רגע אחד

מה ההגדרה של כלי אמיתי? אורגן HAMMOND זה לא כלי אמיתי?הוא אלקטרוני. נקודה למחשבה. העניין במוזיקה, הוא היצירה. לא משנה איך, למה ועם מה. במוזיקה,כל עוד אתה יוצר זה מה שחשוב. ויש דברים יפים לג'אז אלקטרוני.

Schweppesdude

New member
למה אתה ממהר לתקוף?

אלקטרוני זה לא בהכרח ה - רי מיקס שעשו ל"קלי קלארקסון" .... או מוזיקה ששומעים בפורום בב"ש... אלקטרוני זה ז'אנר בפני עצמו. יש די. ג'יים מדהימים בתחום הזה שמשלבים כל מיני סגנונות... וגם ג'אז כמו שפירטתי בהודעה בהמשך. גם בתגובה שלך לגבי הפאנק... אולי הבחור התכוון לFאנק .... לא צריך ישר להתפרץ.. אתה יודע... יש כאלה שאומרים שגם ג'אז זה לא משהו....

xs985

New member
אני לא מכיר

הדלקת אותי.. ברגע שאני אמצע משהו טוב אני אפרסם פה

xs985

New member
עמוד של הסגנון שאול מיוזיק

מפה יש רק להוריד/לקנות ולהתפתח בתוך הסגנון כי ההמלצות פה זה לא באמת הדברים הכי טובים או משהו תהנה

xero1

New member
יש הרבה

אירופאים בעיקר עושים את זה הרבה אם אני לא טועה בכל מיקרה ממי שאני מכיר ואוהב יש לך את erik truffaz שהיה פה בארץ לפני שנתיים שלוש. ויש איזה אחד שראיתי במצו לפני כמה זמן והורדתי דיסק שלו ואני לא מוצא אותו עכשיו. שזה חבל על הזמן. בכל מיקרה יש גם הרבה דיג'ים שמשלבים ג'אז בתוך המוזיקה שלהם dj food למשל וכל מיני חבר'ה מלייבל שקוראים לו ninja tune או משהו כזה. תחפש בגוגל. זה ג'אנר שלם שפעם ניסיתי להיכנס אליו ואפילו לעשות קצת. היום אני אוהב בעיקר לשמוע אותו...

Insidious

New member
משהו מעניין -

לא בדיוק ג'אז פרופר, אבל שווה לבדוק. זה אלבום משותף של Trilok Gurtu ושל Robert Miles, מן ג'אז הודי כזה עם אלקטרוני לא ממש שגרתי. לאלבום קוראים miles_gurtu .

Schweppesdude

New member
אתה בטח תתעניין לשמוע IDM

intelligence dance music ... זה יותר אלקטרוני , אבל יש בזה הרבה אלמנטים של ג'אז - מבחינת מקצבים ושיט. נסה לדוגמא את Bola - Fyuti Fourtet - Rounds Telefon TA - Fahrenheit Fair Enough או שזה אולי בכלל לא מה שאתה מחפש ואז כל ההודעה הזאת היא בלי קשר.

Souler

New member
זה בדיוק מה שאני מחפש

ותודה לכולם! חוץ מטלפון ת"א הייתי ממליץ מאוד גם על ההרכב Squarepusher וגם ל-Air יש המון יציאות ג'אז מטורפות

Schweppesdude

New member
יש תוכנה ששמה

soulseek יש שם חדר IDM שיושבים שם חברה חזקים בתחום ..... יכולים לתת לך המלצות מטורפות.

Serpent King

New member
יש את thievery corporation המעולים

במיוחד the cosmic game, האלבום החדש שלהם..

למעלה