גאולה, הו גאולה....

PopPy

New member
גאולה, הו גאולה....

מסתמן: ערוץ 10 - יסגר בקרוב מישיבת חברי הדריקטריון של ערוץ 10 מסתמן כי בעלי המניות לא יזרימו כספים לערוץ 10 והוא ייסגר במהלך מאי-יוני. כך נמסר באתר "גלובס". יש לציין כי הרשות השניה גורסת שכשלון הערוץ נעוץ בניהולו ולא בה. מנכ"ל הרשות השניה, מוטי שקלאר, מבקש להיפגש בדחיפות עם ראש הממשלה, שרון, המכהן גם כשר התקשרות, כדי למנוע את סגירתו של ערוץ 10. שקלאר מבקש להעתיק את מודל ערוץ 4 הבריטי, לפיו יממנו זכייני ערוץ 2 את ערוץ 10 ויזכו להכנסות מזמן הפרסום, אך עם זאת תכני הערוץ ייקבעו על ידי הנהלת ערוץ 10 כדי ליצור בידול תוכני בין הערוצים ולאפשר את המשך התחרות בשוק הטלויזיה המסחרי. את הידיעה העבירה הכתבת לענייני תקשורת חני לוז.

PopPy

New member
ושכחתי לציין: ארז טל אמור לעבור

לערוץ 10 ביוני. תסיקו את המסקנות לבד..

Piglett

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo31.gif

התוכניות מקור לא משו, פסדר, אבל עכשיו יש תוכניות רכש מעולות בערוץ 10, וחבל לסגור אותו. גם במאי בדיוק אמורים להתחיל לשדר אנג'ל.. ברר.. אני רק שמח בקשר לרק בישראל
אבל אם כבר תכננו לסיים הכל, אני חושב שיסיימו, ואולי שמעון יעשה תוכנית חדשה.

>>>>>

אני בעד שהערוץ ייסגר אם רב"י ימשיך בגלל זה בערוץ 2.... אם לא, זה לא שווה את המאמץ, ואז מצדי שיישאר פתוח...

מסכנים אולפני מימד ../images/Emo4.gif ../images/Emo16.gif

המון תוכניות שירדו בערוץ 10 או שכבר ירדו (או בעתיד ירדו) בערוץ 2 מופקים על ידם או מצולמים שם. בלע.
ניר

Human Nature

New member
אוי, נכון!

פאק, אם הוא יסָּגר יקּח שנים עד שנקבּל את "אנג'ל"
אני רוצה את "אנג'ל"!

Rakbeisrael

New member
../images/Emo45.gif יש../images/Emo70.gif יש צ'אנס שרב"י תחזור../images/Emo70.gif

כי "קשת" מאוד רוצים את ארז טל, ואורנה כבר חתומה

Rakbeisrael

New member
../images/Emo45.gif יש../images/Emo70.gif יש צ'אנס שרב"י תחזור../images/Emo70.gif

כי "קשת" מאוד רוצים את ארז טל, ואורנה כבר חתומה

PopPy

New member
אני בספק..

ארז הודיע שבכל מקרה זו היתה מתוכננת להיות העונה האחרונה.
אבל זה אומר שאורנה וארז נשארים ב"קשת", מה שמשאיר חלון לשיתוף פעולה נוסף ביניהם בתוכנית אחרת, אולי בפורמט דומה לשל רב"י.

Rakbeisrael

New member
טוב זה גם משהו../images/Emo70.gif יש יותר סיכוי...

יש הרבה יותר סיכוי לראות אותם שוב יחד... חוץ מזה כמו שארז אמר שזו הייתה מתוכננת להיות העונה האחרונה הוא גם אמר שהוא עובר ל-10 ושם תהיה "הכספת", אבל כמו שאפשר לראות, תוכניות משתנות...

Princess Aya

New member
יש שם תוכניות דווקא דיי נחמדות...

אבל אם סגירת הערוץ תעזור לרב"י או למשהו בסגנון לחזור אז שייסגר הערוץ...

LoLo16

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

זה ערוץ ממש טוב
פאקינג בעלי מניות.. למה הם קנו את מניות הערוץ אם הם לא מאמינים בו ולא מתכננים להשקיע בו כסף
הנקודה החיובית היחידה שאני יכולה למצוא בכל הסיפור הזה היא שיש סיכוי כלשהו שארז יחזור לקשת. חוץ מזה ממש חבל לי על הערוץ הזה..

עמיתוש

New member
בדויק ../images/Emo4.gif.

חבל על הערוץ, ערוץ טוב שסוף סוף התחיל להראות לאחרונה סימני התאוששות מהנפילה הראשונית שלו, ועוד יותר הראה והוכיח יותר נכון, שקיים ערוץ שיכול להשתוות בתוכניותיו ואיכות התוכנית לערוץ 22. חבל שגם לא היה להם (ואני מקווה שיהיה להם) זמן כדי להוכיח שאפשר לעבור את ערוץ 22 ברייטינג. אם כמה שבמסחר אנשים אוכלים אחד את השני - זה איכשהו טוב לנו. לדעתי זה לא טוב שיהיה רק ערוץ 1 (22 חחחח יצא לי משחק מספרים קטן
) שאי אפשר לעבור אותו בשום אופן בכל דבר. הדבר הקטן והיחיד שאני יכול למצוא לטובה (כפי שזוהר כבר אמרה), זה אולי - ואני מדגיש אולי חזרה של ארז טל לקשת, ושוב- אולי עוד תוכנית מצחיקה עם אורנה בנאי.
חוץ מזה - אין.

Human Nature

New member
ראית מה השטן ("רענן שקד") כתב?

"ידיעות אחרונות", 31.3.2003, טור הטלוויזיה- "אפילוג" [על סגירת ערוץ 10]: "...ארז טל: הוחזר בשלשלאות לשידורי קשת והוחתם לעשרה עונשי מאסר-עולם רצופים המסתכמים ב-900 עונות "רק בישראל". מזדהה, לראשונה בחייו, עם שוקי".

Human Nature

New member
והפניה הייתה, כמובן, לכולם ../images/Emo13.gif

או במילים אחרות, ראיתם במקום ראית

Bohemian kid

New member
ובגלל זה כולנו קוראים 'מעריב'../images/Emo70.gif

עיתון טוב
הוא פרסם 10 סיבות למה לא לסגור את ערוץ 10, ודיבר על '24' (סידרה מעולה) ושות'... בכל מקרה הבמקר של מעריב טוען ששיטת המדרוג מפגרת, מה שנכון, כי אם '24' לא קיבלה מדרוג גבוה השיטה דפוקה כמו סנדל בשטפון בנגב...

Human Nature

New member
"ידיעות" זה טאבלויד, לא עיתון.

יש לו פשוט כותרות צעקניות ופרובקטיביות (כמו במקרה שהראו ברב"י עם "תלמידי תיכון חשבו שצביקה פיק הלחין את התקווה"), שלא לדבר על הכתבים שכל הזמן מנסים ליצור שערוריות ("השטן"). פעם הייתה להם מבקרת טלוויזיה נחמדה (אורנה לנדאו, שבלי שום קשר, כתבה על רב"י בעונתהּ השנייה שהיא הייתה שנונה), שפרשה מסיבה כלשהי. אני לא קורא "מעריב", כך שאין לי מושג לגבי טיב טור הטלוויזיה שלהם.

למעלה