גאוות הליכוד

amnonaf

New member
גאוות הליכוד

אני תוהה מדוע לא מכסחים למפלגת העבודה את הצורה? הם הביאו לנו את הטרור לתוכינו,כמעט אין בית בישראל שאין בו נפגעים,הכלכלה התדרדרה גם בגלל הטרור ,ערפת צוחק על כולם,השמאל מזכיר בכל פעם את האבטלה.ובליכוד יש דומיה.לחיים רמון יש הרבה מה לומר בזמן האחרון על הליכוד.אז אי אפשר להזכיר לו שעד לא מזמן אפילו השמאלנים לא תמכו בו?שהם לא מאמינים לכל השטויות שלו? מדוע נאלמתם דום?ובורג? אין יום שהוא לא פותח את פיו באלגנטיות ברדיו .משחק אותה מסכן וחכם.אי אפשר להזכיר לו שגם אותו זרקו כמוכלב?נו באמת אם הכל כל כך פשוט מדוע מפלגת העבודה בעיניים לא היטיבה את מצב המדינה בימי שילטון ברק הזכור לרע? שאלה לי למר שרון :זוהי התגובה לפיגוע בת"א? עכשיו הם יושבים ומשקשקים מפחד.נו באמת?אלפי משפחות יושבות ובוכות ,אלפי יתומים ,האבא ממצר,וזוהי התגובה לפיגוע? אני קצת[הרבה]מתבייש.מדוע לתת לערפאת את הביטחון שהוא נשאר בגלל עירק?מדוע לתתלהם הבטחה מראש שעכשיו בגלל הדוד סם הם לא יפגעו?

ראליסט

New member
וזו הבעיה...

שרון משחק אותה שמאלני כשהוא מבטיח מדינה לפלסטינאים,או משקר במצח נחושה כדי לסחוט עוד קולות אנשי מרכז-שאכן רוצים במיגור שלטון הטרור של ערפאת,אבל לא רוצים לשלוט לנצח ב-4 מליון ערבים פלסטינאים כשבתוכם איי התנחלויות,שבאות על חשבון המובטלים ,הרעבים והדפוקים מתוך ישראל עצמה! מי אתה שרון??? עבריין או צדיק? שמאלני או ימני? על מצנע אנחנו יודעים הכל-לכן קל להחליט לא להצביע עבורו (ולחלק גם כן-אבל למיעוט).שרון משקר בכל מקרה-במקרה הטוב למצע הליכוד. ואולי תסביר לי מר amnonaf,מה זה בשבילך "לכסח עוד למפלגת העבודה את הצורה?" אולי לעודד איזה עוד יגאל עמיר נאצי לרצוח את מצנע???

amnonaf

New member
וזו לא הבעיה

לא הבנתי מה הקשר בין יגאל עמיר לבין התנחלויות לבין 4מיליון פלסינים לבין מה שאמרתי. דרך אגב אניגר בנתניה ואין קשר ביני וביןהמתנחלים אבל אם תעשה חשבון כמה כסף המדינה מבזבזת על קיבוצים ועל כנסת ישראל ועל פינוקי הממשלה ועל עוד המון דברים מיותרים תראה שהמתנחלים אינם שורש הבעיה.ואם תשים לב כל מי שבא מהימין הופך לפושע באופן אוטומטי.עיין ערך ביבי,שרון,שמיר,בגין ז"ל.ואצלם כולם מלאכים עיין ערך רבין,פרס,ברק ימח שמו,פואד,ישראל קיסר. ועוד דבר,אם המתנחלים יפונו ,אז מה הערבים יחזרו בתשובה?ישרפו את כל תאי הטרור?ירגיעו את כל המתפוצצים הפוטנציאלים?והאם כל בעיות האבטלה יפתרו?והדפוקים יהיו נורמלים? אני בטוח בדבר אחד! שרון או ביבי או כל מועמד אחר מהימין לא ימכרו אותנו בשקל כפי שמכרו אותנו המשתפ"ים מהעבודה בעיניים. הרי לא מזמן הפקדנו את גורלינו בידם וכל חלקה טובה במדינה הזו נהרסה.

למעלה