גאוותי נפגעה....

• פותח הנושא mula
  • פורסם בתאריך

mula

New member
גאוותי נפגעה....

לכל חברי הפורום בכלל , ובעלי פאלם 505 בפרט , כרגע צפיתי בחדשות שעה 5 , והופיע שם דני רופ [ כן .. הוא לא רק משבשב ..] עם תוכנת GPS מדברת בעברית , אך למחשב הקומפאק .. שאלתי ובקשתי ? האם גם למחשבי הפאלם קיימת הפונקציה הזו, או שסתם אני משכנע חברים שזה המכשיר הטוב ביותר. ערן.

קיימת אופציה כזאת גם לפאלם !

חפש בארכיון ! ראיתי אותו עושה את אותו דבר גם ביאצפן !

אתה סתם משכנע חברים ... ../images/Emo9.gif

ומספיק מבט קצר על המפרט הטכני של השניים... הקולונל שמשתמש בפאלם אך כמהה ל IPAQ

dorone

New member
דני רופ עושה פרסומת לאימק ונראה

כי הוא מקבל כסף ואת המכשיר בחינם..

מייבי, זה קורה לרוב

תראה ניקח ספק, Compaq העולמית למשל לא עדיף לה לתת 50 Ipaqים ל50 אנשים מפורסמים, כדי שיקנו 50 אלף איש מכשירים אלו, רק בגלל המפורסמים האלו? מה עוד, על פרסומת כזאת אין צורך לשלם מס, זו פרסומת יעילה יותר מפרסומת בטלוויזיה והמפורסמים אף פעם לא יגידו משהו רע על מכשירים אלו אגב גם לעיתונאים משאירים מכשירים ויש גם כאלה שלא מחזירים (וכמעט אף פעם לא מבקשים חזרה)

shukyn

New member
זה שיווק לכלל אבל שוחד לפרט (במקרה

זה עיתונאי) אבל לצערי זה קורה הרבה מאוד באלף דרכים כאלו ואחרות.

רועי.ג

New member
מה קרה קצת תחרות?

אז מה אם הוא הראה את המכשיר, לפני חודשיים הוא גם הראה את ה 505 לא שדני רופ צריך הגנה אבל מהכרות איתו אני יודע שהוא פשוט חולה על כל הגאדג´טים הללו ואם הוא מקבל אותם חינם אז מאברוק חוץ מזה שאף אחד לא משמיץ את הפאלם אז מה אם קצת תחרות אין מה לעשות אם כל החסרונות שאפשר לספר על ה IPAQ יש לו המון יתרונות ודבר אחרון: שיווק - כל עוד לא עשקו אותכם , גנבו לכם או כל דבר אחר מה אכפת לכם שחברה מסויימת מקדמת את המוצרים שלה, מה רק למייקל ג´ורדן מותר למכור נייק (וגם פאלם?) אז הם לקחו מישהו שאוהב את הצעצוע שלהם נתנו לו לשחק וכן שאפו בסופו של דבר שהוא יוכל לקדם את זה רק תדעו שמשתמשי ה IPAQ חיכו לכתבה הזו כבר כמה ימים (בפורום ה IPAQ) ואני בטוח שאם היתה כתבה מקבילה על הפאלם זה היה זוכה לתשבוחות אדירות פה אז די לצביעות

אף אחד פה לא צבוע..

ואף אחד פה לא השמיץ אותם ! הכל פה היה בהומור ! וכמובן שאף אחד לא מתנגד לתחרות, פשוט הציגו פה את העובדה שדני רופ הציג את המכשיר הנחמד בטלוויזיה...
עומר המאירי

רועי.ג

New member
תשובה לעומר ולד"ר MULA

עומר אני קצת חולק עליך לגבי ההומור שבהודעות, ואם זה הומור אז אבוי לנו. ועכשיו לקצת רצינות (כן אני מאלו שאוהב קצת רצינות בפורום) ערן (MULA) גם לפאלם יש GPS מדובר בתושבת שהפאלם יושב עליה מחיר הצעצוע קצת גבוה (כמו רוב ה GPS) השאלה הנשאלת עד כמה מוצר כזה הוא הכרחי בארצינו הקטנטונת הרי הפקק של מורשה לא יפתר עם GPS וגם להגיע מקרית שמונה עד אילת זה לא סיפור מה שכן ל IPAQ יש יתרון משמעותי יש לו רמקול - יש היום תוכנות שיודעות לכוון אותך לא רק על ידי מפה דינמית אלא גם על ידי הוראות קוליות שאותם משמיע ה IPAQ כך שאתה יכול לשים את הIPAQ על תושבת באוטו והוא נותן לך הוראות. התוכנה שהוצגה היום היא תוכנה מעניינת בגלל העובדה שהיא מכוונת וגם יודעת לתקן טעויות (לדוגמא אם היית צריך לפנות ולא פנית אז התוכנה מיד מתעדכנת ומציעה מסלול חדש) אבל ההמלצה הקבועה שלי לגבי ה IPAQ היא להמתין עד שתהיה עברית נורמלית למכשיר - העברית הנוכחית איננה מאפשרת גלישה באינטרנט באתרים עבריים וגם לא נותנת תמיכה מלאה בכל התוכנות. למזלי יש לי את הIPAQ וגם את הפאלם ובנתיים הפאלם הולך איתי וה IPAQ נשאר במשרד.

רועי.ג

New member
דבר אחד חשוב ששכחתי

אני כמעט בטוח שאין מפות של ישראל לפאלם ולכן זה לא כל כך יעיל בארץ ותקנו אותי אם אני טועה

shlomogarbi

New member
אדם גדול - אלירם

ישב שעות על גבי שעות וסרטט מפה של ת"א, וכבישי הארץ! וזה בהחלט עושה את העבודה! בנוסף, טיפ ענק לנוסעים בדרכים! כשאני צריך להגיע ממקום למקום - אני נכנס לאתר מפה, מכניס נקודת מוצא ונקודת יעד והמחשב מנפק לי מפה מפורטת עם מסלול מודגש ופירוט מילולי לרמת המטר! את המפה מעתיקים (PRINT SCREEN) למחשב וממנו לפאלם (FIRE CONVERT) ויוצאים לדרך!!!

למעלה