גאווה

גאווה

אוקיי אז ככה... אם מישהו או מישהי יכולים בבקשה לייעץ לי דחוףףף מה לעשות...אז בבקשה... אני במצב הכי קשה שהייתי בחיים שלייייי התאהבתי בבחורה...קשות...היינו ביחד חודשיים...ואז..בגלל אמא שלה שעלתה על הכול..גם הרגה ת'אהבה הזאת...החיים שלי היו ורודים לא היה חסר כלום... וביום אחד הכול התפרק..הלב שלי נשבר לרסיסים...אני לא מסוגלת להמשיך הלאה אין אי אפשר... אז תגיו לי מה עושים.?????? יש דרך נסתרת להפסיק את הכאב הזה.. כי אלי היא לא תחזור גם אם היא רוצה...

:(:(:(

קודם כל: קבלי חיבוק! אני מאמינה שהזמן הוא מרפא טוב. אך אולי איטי. נסי להתעסק בדברים שאת אוהבת ומרגיעים אותך (ציור, מוזיקה, ריקוד, כל מה שטוב לך). אם תראי שזה לא עוזר, ואינך מוצאת פתרונות אחרים, תפני לעזרה פסיכולוגית, זו לא בושה.

drnaji

New member
חמודה ../images/Emo24.gif

קודם כל,אני חייב להוריד את הכובע לפניך: בגיל 19,את כבר גאה במה שאת,מנהלת את החיים שלך בדרך שבה בחרת,והכי חשוב,לא מתבישת באהבה שלך (אצל חברי הטוב לקח 21 שנה עד שבכלל קיבל את עצמו כדו מיני),כל הכבוד לך
לבעיה עצמה: אני מכיר את כל הזיבולי שכל שאמא של חברה שלך,מכניסה לה לראש:זה יעבור,זה סתם קטע של גיל ההתבגרות,אקח אותך לפסיכולוג וזה יעבור וכו... אז תביני,שהמצב לא מי יודע מה טוב
מה את יכולה לעשות
אז כך,דבר ראשון להרגע, הזמן יעשה את שלו. בגיל שלך,וגם בגילי,לפעמים אנחנו חושבים שאנחנו מאוהבים,ולבסוף מתברר שזה עוד סתם התלהבות
אם את מרגישה שזה זה,ושאת מאוהב בה,אז תלחמי על האהבה שלך
אם את לא ממש בטוחה,אז תנסי אחרות,מה רע בזה
יש לך עוד זמן להתחייב למישהי,בינתיים תהני מהחיים

JudyWn

New member
ז'אן ../images/Emo140.gif

דבר ראשון אני מורידה את הכובע. בגיל 19 לצאת לעולם ולהכריז שאת שלמה עם מי שאת זו יכולת מדהימה בעיני. לגבי החברה... "אהבה זה כואב" זו לא רק סדרה בטלוויזיה...
כרגע זה נראה כמו סוף העולם, אבל זה לא. גם זה יעבור. אני מאחלת לך שתתגברי על זה ותצאי מחוזקת. וכמובן שתמצאי אהבה חדשה במהירות.

למעלה