גאווה על מה ?

• פותח הנושא mbrv
  • פורסם בתאריך

mbrv

New member
גאווה על מה ?

אני הומו , אז אל תתחילו בתיאוריות של " עוד הומופוב" ? פשוט אני שואל , נטו , במה יש לנו להיות גאים ? אחנו בעצמו מבדילים את עצמו מהחברה , ואז עוד מתלוננים ! רציני אני הומו ! ורציני אני רוצה שתענו לי !

Kryptonite

New member
אנחנו גאים בנטיות המיניות שלנו../images/Emo13.gif

זה כל העניין...

Iris Carmon

New member
גאווה על זה ש

אנחנו שלמים עם עצמנו גאים להיות מי שאנחנו

LeeCooper69

New member
גם אני חשבתי על זה הרבה.... ../images/Emo4.gif

אתה יודע מה התשובה שמצאתי- ומפי הבנאדם הכי לא צפוי. אחי ראה שכתבתי את ההודעה בפורום "גאווה נוער" בנענע. אחי בן 20, אז וכיום- ואי אפשר להגיד שהוא הומופוב, אבל אי אפשר להגיד שהוא מתגאה באחיו ההומו. הוא פשוט שקט כזה. בקיצור, מה שהוא אמר לי היה אנחנו לא מבדילים את עצמינו, אלא מתגאים. מתגאים כדי לקבל הכרה. אם לא היינו עושים את זה, מי יודע כמה שמן היה עובר עד שהיו מרשים נישואים חד-מיניים בסן-פרסיסקו
מי יודע אם היום היה לנו רב שמחתן זוגות חד-מיניים בחתונה יהודית
אני חושב שהרבה כאן יסכימו איתי.

PestCTRL

New member
לדעתי

זה יותר בקטע של: היי, עד לפני כמה שנים צחקו, עינו (מנטאלית ופיזית), והרגו הומואים, והיום, לעזאזל, אנחנו יכולים לחיות ולדבר על זה בחופשיות, בלי פחד (כמעט) מהעולם החיצון! לדעתי זאת כבר סיבה לגאווה, גאווה שאנחנו נורמאלים לחלוטין חוץ מזה שיש לנו טעם טוב באומנות ובגדים. אמנם חלק מהעולם עושה מזה קצת יותר רעש מאחרים, אבל יש להם סיבה טובה מאוד. יזיז שלי מפחד שאפילו שותף שלו לדירה (שהוא בקושי מכיר, ולא יכיר בעוד פחות משנה) ידע עליו, וזה מה זה מכעיס אותי... הייתה לי מיני שיחה איתו על זה לפני כמה זמן והוא ניסה לסטות מהנושא... אני אדבר איתו על זה שוב מתישהו ואעדכן אתכם בפרטים מי שמעוניין... יום טוב.

למעלה