גאווה בתל אביב

bulllli

New member
גאווה בתל אביב

האמת קצת עצוב. חבר גרמני נוסע לתל אביב ושאל על מקומות. רציתי לתת לו אתר או כתבה או משהו נורמלי שממנו אפשר להשיג כתובות והמלצות. אבל אין שום דבר נורמלי באנגלית. בלית ברירה המלצתי על אטרף דייטינג בגרסא האנגלית שלו. אמרתי לו ששם יש מספיק אנשים שיודעים מה הכי טוב עכשיו. אתם מכירים אתר באנגלית?

eig

New member
אני מקווה...

שבדרך לישראל ה"חבר" הזה שלך יעבור דרך אוושוויץ. אחרת קשה להבין למה ישראל ניראת כמו שהיא ניראת. אגב, הוא יודע שיש יהודים בישראל?

Noile

New member
??

זה נשמע די מזעזע, אבל אולי פשוט לא ברור (לי) למה התכוונת?

eig

New member
קשה, קשה עם הפורומים האלה

שלא יודעים להעביר סרקזאם כמו שצריך. צריך להוסיף פונקציה של אינטונציות לטקסט. אגב, כבר ציינתי שמתחיל לי כאב גרון?

bulllli

New member
חמודה, את העונש שלהם הם מקבלים

בכמה הצלפות בישבן.

ciccio

New member
אין כל כך

אז זהו שההמלצה היחידה היא אטרף באנגלית... גם כל שני וחמישי משתנים המקומות והערבים, הכי טוב אם תצליח לחבר אותו למישהו מקומי מחבריך שידע לכוון אותו ככה בערך. ברכות מתל אביב הגאה, ובפעם המליון זה קורה, המינרווה המקום הכי סבבה פה.

ro99

New member
אפילו יותר גרוע!

לא סתם נשים: לפני שנה בערך לאיזה שבוע או שניים היית יכול ליפול על נירוונה ועלי יושבות על הבאר!

ro99

New member
מסכימה לגבי המינרווה

וגם לגבי הטון השולט של here today gone tomorrow. מאוד קשה לנווט את ההיצע בתל-אביב ללא מדריכים מקומיים. וזאת למרות מבצעים חצי-enthusiastic חוזרים ונישנים לעודד את התיירות הגאה בארץ. לפני שנה וקצת בערך נדרשתי לתחקר קצת את מה שקורה בארץ (ז"א תל-אביב) מבחינה לסבית, ולא היו שום מקורות רשמיים או חצי-רשמיים שאפשר היה לפנות אליהם או להפנות אליהם. תל-אביב היא בעיקר פלאיירים (בעברית!!!) עם "ליין" מסיבות ושאר שרצים מוזרים שקובעים את הטון. איכסה - מי רוצה גויים בכלל?

למעלה