גאה להציג,,, עבודה מס´ 1,,, חוג ציור על עץ,,,
2 2_be New member 23/10/02 #4 אהבתי את הכל..../images/Emo45.gif כמובן שהרקע הכחול מאוד הוסיף..(ואני בטוחה ש psa תסכים אותי.. )
P psa New member 23/10/02 #9 be2מה הדבר הראשון שחשבתי??? באמת עבודות יפות , מקצועיות. אך הכחול הזה כמה יפה.... ברכות
מ מייקי31 New member 23/10/02 #6 שאלה היכן ניתן לראות את הדברים שאתם יוצרים? האם יש תערוכה? האם הם למכירה? נהנית לראות ולהתרשם מייקי
ש שולינקה 27 New member 23/10/02 #7 שלום לך מייקי,,,, ראשית,, ברוכה הבאה,, שמחה שהתרשמת,,,, הדברים אינם למכירה,,, כל אחת מציגה את כשרונה באשר הוא,, אשמח לכבדך באחת מיצירותיי,,, פרטים במסרים,,,!
שלום לך מייקי,,,, ראשית,, ברוכה הבאה,, שמחה שהתרשמת,,,, הדברים אינם למכירה,,, כל אחת מציגה את כשרונה באשר הוא,, אשמח לכבדך באחת מיצירותיי,,, פרטים במסרים,,,!
M michal24 New member 23/10/02 #12 עבודות מקסימות ! ואלו היצירות הראשונות שעשית בקורס ??? אני ממש מתפעלת. איפה הקורס הזה ? היה לך נסיון קודם בציור על עץ (או ציור בכלל, אם כבר)?
עבודות מקסימות ! ואלו היצירות הראשונות שעשית בקורס ??? אני ממש מתפעלת. איפה הקורס הזה ? היה לך נסיון קודם בציור על עץ (או ציור בכלל, אם כבר)?
ש שולינקה 27 New member 24/10/02 #14 היי לך מיכל,,, הקורס הוא במתנס בראשלצ,, אכן, אלו עבודותיי הראשונות,, ותודה על המחמאה,,, לפני כן,, עשיתי מיני עבודות,, לחדר של בנותיי,, בעיקר תמונות בעזרת מפיות,,, עיצבתי אלבומים,,וכו´,, אבל על עץ,, אלו בהחלט עבודותיי הראשונות,,,
היי לך מיכל,,, הקורס הוא במתנס בראשלצ,, אכן, אלו עבודותיי הראשונות,, ותודה על המחמאה,,, לפני כן,, עשיתי מיני עבודות,, לחדר של בנותיי,, בעיקר תמונות בעזרת מפיות,,, עיצבתי אלבומים,,וכו´,, אבל על עץ,, אלו בהחלט עבודותיי הראשונות,,,