גאה להצטרף...

nobodys girl

New member
גאה להצטרף... ../images/Emo13.gif

עכשיו רשמית ופיזית גם לי יש כלבה :) אחרי שלוש שעות של ריצות, קפיצות, נביחות ויללות (וגם פיפי וקקי ראשונים בדשא.. חכמה שכמותה) אני מותשת לחלוטין... מה הם עושים כל היום, הכלבים? קבלו אותה זואי.. שמונה שבועות... הכי שבעולם.. זה לא ברור? :)

DogsGirl

New member
אווו../images/Emo70.gif|מאוהב../images/Emo60.gif../images/Emo70.gif

איזו כלבה חמודה

Mical the III

New member
איזו מתוקה!../images/Emo99.gif../images/Emo121.gif

אפשר להלוות אותה? טוב אז גם את תכירי את דוקי שלי-

nobodys girl

New member
כלביית אפיקים

שממוקמת באופן מפתיע בקיבוץ אפיקים ליד הכנרת

מקסימה...

צוק גם בן שמונה שבועות (וחצי), והוא בעיקר אוכל, משתין ומחרבן (סליחה, אבל זה עיסוק עיקרי אצלנו בבית... אוכל - פיפי - קקי). וכן, זה מתיש, אבל כל כך ממלא! צוק ישן המון (כמו כל תינוק...) ואוהב לנשוך כל מה שזז ולשחק ולפעמים להתפנק בידיים, ודרך אגב, את בטח כבר יודעת, אבל אחת השעות האהובות לפתיחה במשחקים היא בערך ארבע וחצי לפנות בוקר... למשל עכשיו הוא ישן כבר שעתיים ו"מכין" לנו לילה. זואי פשוט מקסימה! תהני ממנה!

nobodys girl

New member
../images/Emo13.gif

גם אצלנו זה העיסוק העיקרי.. אבל רק שלי :) אני סחוטה לגמרי. אתמול ירדנו יותר מעשר פעמים. שלוש קומות כשהיא בידיים :)

i l0ve u

New member
שיו איזה מאמיייי אני לא יכולה לראות

שיווו איך בא לי ללטף ולחבק אותהההה זה מזכיר לי ת'גורים של הכלב שלי הנה תמונה שלו - קבלו את הנסיך שלי-קספר
הוא יצא פה כזה שמנצ'יק אבל אני חולה עליווו הוא המלךךךך של העולםםם
דרך אגב אני חדשה פה קוראים לי בר ולכלב שלי קוראים קספר-לא אנחנו המצאנו לו ת'שם אל הבעלים הקודמים שלו-כמה ילדים מצאו אותו ברחוב והביאו אותו לדודה שלי כי חשהו שזה הכלב שלה בגלל שגם לה יש לברדור והיא הביאה לנו אותוווו אני חולה עליווו! דיווגנו אותו עם לברדורית אחת לפני איזה שנה והיו להם גורים הכי מתוקים בעולםםםםםםםםםםםםםם !!!

למעלה