שלום לכולם,
בעלי רוכב על אופניים כתחביב, הרכיבה היא רק בתוך העיר.
רציתי להפתיע אותו ליום ההולדת באביזר כלשהו הקשור לרכיבה, אשמח אם תמליצו לי על ציוד נחמד/ מפנק לרוכבי אופניים.
תודה רבה!
כווני אותנו מה הוא אוהב, יש אלף ואחד דברים שאפשר לחשוב עליהם - מנעלי רכיבה יעודיות ועד לפנס איכותי, מעיל רכיבה איכותי לחורף, מכנס רכיבה ברמה גבוהה, קשה להמליץ בלי כיוון כללי...
תודה על התגובות.
הוא נהנה מאד לרכב... אך כרגע מצוייד במינימום - זוג אופניים, תלבושת רכיבה מימיה, וקסדה...
הוא רוכב בתוך העיר, לא רכיבת שטח.
איזה פרטים נוספים תרצו שאמסור על מנת לכוון אתכם להמלצות?
הייתי ממליץ על מכנס רכיבה ייעודי טוב, כזה שמגיע עם תחתון מרופד אך מבחוץ נראה כמו מכנסי באגי רגילים, שיאפשרו לו להסתובב בעיר מבלי להרגיש כמו חשפן.
מכנסיים כאלו נמכרים בכל חנות בארץ ממחירים של 200 ₪ וצפונה. אם תרצי המלצות נשמח לספק כאלו...
שמאוד נח לי, המחירים די גבוהים אבל עומדים בתקציב שהגדרת.
יש לחברת funkier היצע לא קטן של מכנסי רכיבה כאלו, אםשר להשיג כמעט בכל חנות בארץ וכמובן גם אונליין -
החלקה קטנה במיוחד על אספלט בתוך העיר וקצות האצבעות שמשמשות רבים מאיתנו לפרנסה (ולא פחות חשוב לתגובות בפורום) משויפות כהלכה אבל היי היה פחות חם
כפפות שלמות בבקשה ויש דגמי קיץ שהחלק העליון (זה שלא בא במגע עם הקרקע והצד שבו מזיעים) הוא רשת די מאווררת אולי טיפה יותר חם אבל מגדיל את הסיכוי לא להסתובב עם תחבושות בקצות האצבעות אחרי החלקה סתמית