גאדג'טים מעניינים

Ambious

New member
גאדג'טים מעניינים

אז, למישהו יש גאדג'טים מעניינים ל- Sidebar? אני התחלתי לכתוב שניים, אחד כללי ואחד לתפוז. מישהו מכיר Gadgets נוספים?

roin10

New member
לא../images/Emo7.gif

והויסטה המניאק לא נותן לי להוסיף כלום אז הורדתי מהטאב את כל מה שאני צריך לשולחן עבודה ועכשיו יש לי את זה בגדול על הדסקטופ.

DevArea

New member
אין לי משהו מעניין, אבל זה בתהליך..

אני אוריד את הSDK, ונתחיל לראות את היכולות שלו.

DevArea

New member
אני לא אוהב לעבוד בצורה הזאת

עם הSDK יותר נוח, מה VS, הכל מובנה ועם האינטילסנס.

Ambious

New member
אני משתמש ב- VS כי בסך הכל הוא גם

תומך ב- JS וב- HTML. הדבר היחידי שבאמת חסר לי זה שאין לי את ה- Namespace של הגאדג'טים ב- IntelliSense, אבל מתגברים כי זה נייםספייס נורא פשוט. אני אנסה אבל את ה- SDK, יש לך לינק?

DevArea

New member
אני לא מוצא אותו משום מה...

אני יודע שהוא קיים, ליתר דיוק, אמור להיות קיים, אבל אני לא מוצא את ההורדה שלו. בינתיים, אני בצורה ידנית. באסה.

Ambious

New member
מה שקיים זה ה- SDK לפיתוח גדג'טים ל

live.com, לא לסיידבאר.

DevArea

New member
חיפוש בוויקיפדיה העברית

מצורף. תמקמו בתיקייה הרלוונטית, עד שיהיה לי כח לבנות installer.

Ambious

New member
הגדג'ט שלי

גדג'ט פשוט למדי שמציג הודעת "בוקר טוב" או "צהריים טובים" בהתאם לשעה, לשם המשתמש המחובר. ניתן לשנות את השם המוצג, אבל בגלל שה- API של הגדג'טים עדיין לא מאפשר שמירה תמידית של הגדרות (לטענתם כי הם החליטו שזה יגרום לבעית התנגשות בין גאדג'טים כפולים), זה שומר את ההגדרה רק עד הריסטרט הבא. בגרסאות עתידיות זה ישמור את ההגדרה תמידית, וכמו כן מתוכננת גרסה עם ברכת סאונד (צליל שמברך "בוקר טוב" וכו'), וגם גרסה בעברית (ברגע שאני אשתלט על הלוקליזציה). הוראות התקנה: 1. הורידו את הקובץ 2. לחצו עליו פעמיים והוא יותקן ויוכנס לסיידבאר או (אם זה לא עובד): 1. הורידו את הקובץ 2. שנו את הסיומת ל- .zip 3. הכנסו ל-
%userprofile%\AppData\Local\Microsoft\Windows Sidebar\Gadgets\​
4. צרו תיקיה בשם greeter.gadget והעתיקו את תוכן ה- ZIP לתיקיה 5. בסיידבאר, לחצו על "הוספה" והוסיפו את הגאדג'ט החדש. הגאדג'ט תומך במצב גדול ומצב קטן כאחד
כמו כן, הוא נוסה בינתיים רק על גרסה 5472, לכן אשמח לשמוע אם הוא עובד גם בגרסאות אחרות (אני יודע שיש הבדלי תאימות). כמו כן, אני עובד בימים אלה על גאדג'ט תפוזי, וברגע שהוא יהיה מוכן הוא יפורסם פה. שבוע טוב לכולם, -אלעד

roin10

New member
../images/Emo47.gif

לי הוא עובד על 5384
מאיפה הורדת את הבילד הזה?

למעלה