ג'אג מתחיל.. עומר:

whitiger

New member
ג'אג מתחיל.. עומר:

אל תגיד הדיגיטלי שיקר קיבלת התראה..

shipper heart

New member
*מקליטה* אני אוהבת את הפיקים של AG!

חחחחחח בכל מקרה- אין טלוויזיה פנויה בבית ויש וידאו וטיימר אצל סבתא אז ננצל אותם... ווייההיייי וושינגטון הולידיי אה גיים אוף גו ופורס ריקון באותו יום! הארמי במס דרס, דרס ווייטס, מארין גרינס ו.... SL!!@@@@@@@@@@@@@@@@ *אז מה אם יש לי את פורס ריקון על דיסק?!?!*

תאלץ לסלוח לה...

יש פשוט אנשים שלא סגורים על זה עדיין שזה שהם 'יודעים הכל' לא אומר שכולם יודעים את זה גם.

היות ואני בעצמי לא המומחית הכי

גדולה ב"פיקים" ואני גם לא הכי מנסה להסתיר את זה...אני אנסה להסביר את זה הכי בסדר שאני יודעת (למרות מגבלותיי השכליות כנראה). אז פיקים זה בעצם סיפורים שאנשים כותבים לגבי דמויות/ סדרה/ או וואט אבר שדי ממציאים לעצמם תסריטים נוספים מעבר למה שקיימים. ז"א קח לדוגמא את סיפור סנדרלה. כותבי הפיקים יכולים לכתוב אלף ואחת דרכים אחרות לכך שהיא והנסיך שלה יתאחדו (או לא..). בעם הפיקים הם בדיה- הקיצור שלהם בא מפאנפיקשיין זה בעצם לפי הפירוש הפשוט.. המצאות מעריצים. אני מקווה שהסברתי את זה נכון?
(חחח וגם אם לא...למי 'כפת.. אני גם ככה לא אוהבת אותם כך או אחרת...)

או ליתר דיוק - אם להכנס להגדרה עצמה

'פיק' זה קיצור של 'פנפיק' שזה קיצור של 'פן פיקשן' שזה בתרגום חופשי "בדית מעריצים" או "סיפורי מעריצים". לסיפור 'מומצא' רגיל באנגלית קוראים Fiction, ועל כן לסיפורי מעריצים קוראים Fan Fiction.

harmless

New member
הפרקים שהיו

וושינגטון הולידי- הארם בדרס וייטס, הארם במס דרס, הארם בחמאת בוטנים, הארם בחמאת בוטנים ומעיל!, הארם על אזרחי, הארם עם חיוך! סוף סוף יש שם מישהי נורמלית- היא יודעת מה היא רוצה (הארם) והולכת על זה! רק באסה לה שהוא לא הלך עליה! אבל איזה תפקיד כיפי היה לה בפרק הזה- גם אני רוצה! (הוא באמת נראה שם כמו נסיך) באד ממש קריקטורה מהלכת בפרקים האלה דווקא די התגעגעתי - עכשיו הוא ממש לא כזה כיפי לצפיה! הארם ומאק רוקדים- ומאק מנסה לדלות מהארם מחמאות- עלק "אני יודעת שזה כמו לרקוד עם אחותך"... man she is clueless!!!! ומה רע בפרק שבו יורים בצ'ימבוקס!!! בקיצור פרק כלבבי! game of go- כמה נחמד שפרק אחד הארם עם שיער קצר ביותר ובפרק הזה הוא עם שיער ארוך- נפלאות השידור לפי סדר הצילומים מה שנקרא. לא הבנתי מה הקטע - למה הארם היה צריך ללכת להפגש עם ההוא בדרס וויטס (חס וחלילה שלא תבינו אותי לא נכון- אני ממש לא מתלוננת! סתם מה הקטע?!) ומאק משחקת אותה כאילו שזה לא משפיע עליה בכלל! אבל אני חייבת לציין איזה שליטה עצמית מדהימה יש לה- ללכת על נשיקה ולעצור באמצע (או שזה טמטום?!) אני די בטוחה שבשלב הזה אם מאק הייתה עושה מהלך בשביל להשיג את הארם הוא היה נענה בלי לשאול שאלות מיותרות בניגוד לאוסטרליה. בפרקים האלה בכלל - הוא מנסה להרשים אותה והיא הולכת אחריו כמו איזה גרופי אבל מנסה להסתיר את זה (ולא ממש הולך לה) force racon- זה לא קצת בזבוז משאבים לנצל סגל שלם בשביל פורס ראקון של 4אנשים?????? וזה רק אני או שהם ממש נעלי בית? מסכן הארם נראה לי שהאיי קיו שלו ירד בכל שניה שהוא היה איתם שלא לדבר על זה שהוא היה צריך לסחוב את ההכי שמן בחבורה (מסכן דייויד הלך לו הגב בגלל זה) אבל תמיד כיף לראות אותו הולך מכות (במיוחד אם זה בלי חולצה
) בקיצור כבר אמרתי שאין כמו הפרקים של העונה השניה????

shipper heart

New member
אמרת אינדיד ואני לא ראיתי את הפרקים

שהקלטתי עדיין אבל אני מסכימה עם כל מילה... גו עונה שנייה!! *עוד שני פרקים כלומר יום שישי הבא- CB בייבי!!

../images/Emo32.gif משהו חמוד שקיבלתי באימייל...

אמנם לא קשור לג'אג..אבל עדיין חמוד...(ולכן הוא ב
...) כנסו... http://www.infonegocio.com/xeron/bruno/italy.html

ל ו ג י ת

New member
אם כבר מדברים על פיקים

מה קורה עם הפיק של RR זה רק אצלי או שגם אצלך אי אפשר להיכנס לאתר ?

ל ו ג י ת

New member
את יכולה להעלות לי את הלינק

זה פשוט לא עולה לי ניסיתי גם באופרה וכלום

למעלה