ג'אג ותיקים בעפלה

ג'אג ותיקים בעפלה

הם יריבים במיקרה?? בשני הסדרות יש שני חוקרים בן ובת שחוקרים מקרים מיסתוריים שקשורים לנושא כלשהו...יש פה איזה יריבות במיקרה?

Dark Storm

New member
ממש לא

תיקים באפילה היא בקטגוריה של מדע בדיוני / פנטזיה, ג'אג היא סידרת דרמה משפטית, לפי ההגיון שלך אז גם חוק וסדר ותיקים באפילה הם אותו הדבר... אבל יש הבדל הכי גדול בין 2 הסדרות (ולא להרוג אותי בבקשה, זה רק ציון עובדה) תיקים באפילה זכתה בהמון פרסים של גלובוס הזהב ואמי וג'אג לא הייתה מועמדת בכלל....

זה כמו ההשוואה בין

הארי פוטר לשר הטבעות - אין קשר
תיקים באפלה זה אכן מדע בדיוני, ג'אג יותר ריאליסטית והיא סדרת עורכי דין...

בהתחלה חשבתי שהוא רשם

"תיקים בעפולה"....חחחח.... ואז הבנתי בהמשך שהוא התכוון לתיקים באפלה....
זה היה מצחיק.... ואפרופו ההשואה...אז אין השוואה.JAG ROLS!!!

../images/Emo163.gifאההה... חחח...../images/Emo6.gif

הבנתי...חחח...רשתמי עוד L והיא כנראה נבלעה...חחח..... אבל עדיין! זה לא תיקים בעפולה!!!!!

או לחילופין O ../images/Emo3.gif...

אנשים תפסיקו להיות דגים מתים X X - יאללה עורו קוצו

אפשר לרשום הודעות מובנות בבקשה....

???? איך אני יכולה להגיב על משו כשאתה רושם דברים בלתי מובנים??!? או שמספיק לך שאתה מבין את עצמך?ואז אתה לא מרגיש צורך לרשום הודעות ברורות..חח....במקרה הזה...חבל שאתה מעייף את האצבעות ...אם לא,תתחיל לרשום דברים ברורים! אפילו את גל אנשים הבינו יותר!

../images/Emo3.gif חשבתי שהקלדתי בשגיעוט כתיו

הדאגת אותי
... למה התכוונתי: 'לחילופין O' - או שבאמת רצית לכתוב שג'אג מתגלגלת ושכחת L - Rolls או שרצית לכתוב שג'אג שולתת ואז שכחת O - Rools. 'אנשים תפסיקו להיות דגים מתים X X יאללה - עורו קוצו' כלומר די להתנהג כמו דגים מתים X X - העיניים של דג מת :p, פשוט הכל פה מת אתם כמו דגים מתים (מטאפורות אידיוטיות). עורו קוצו זה בא מהתעוררות וקיצה (אני די בטוח שקוצו זה לא פועל בעברית
). קאפיש?

Nushi G

New member
זה דווקא כן פועל בעברית... ואנחנו

ערניים מאוד לידיעתך!!!! אפילו בשעות הקטנות של הלילה!!!!חחחחחח

Nushi G

New member
זה רק אומר שאתה ערני בערך 3 אולי

4 דקות...ביום.... חחחחח

תגיד לי..... מה קורה????

באת ברוח מלחמתית היום???? כי לא כדאי.... וכי פה יודעים מראש איזה קבוצת מין בד"כ מנצחת...אז תחשוב פעמיים....ותן קצת ריספקט.....?...?

צחקתי../images/Emo70.gif

אני וההומור הלא מובן שלי
... אתם לא מפגרים בחיים לא
פשוט היום היית רוב הזמן עם האצבע על F5 אבל השרשורים פשוט היו תקועים בערך...

אנשים תחשבו רגע בהיגיון

תשכחו שניה מהקטגוריה והסיגנון של שתי הסדרות. בואו נדבר על העלילה ג'אג - שני חוקרים/עורכי דין,בן ובת, יש בינהם קצת מתח מיני, חוקרים פרשיות (מיסתוריות לפעמים) שקשורות לעבודה שלהם. תיקים באפלה - שני חוקרים, בן ובת, יש בינהם קצת מתח מיני, חוקרים פרשיות מסתוריות שקשורות לעבודה שלהם. יש הרבה דברים דומים בן שתי הסדרות..גם בסיגנון הדמויות..

למעלה