גאגא משחררת את ''VENUS''.

ARTPOP

New member
גאגא הפיקה לבד!!! מה שהיא אמרה על ההפקה:

"כשסיימתי את ארטפופ החלטתי לכתוב עוד שיר. והשיר הזה על פמניזם אז אמרתי לכל המפיקים ולקחת את הזין הגדול שלהם מהחדר. אמרתי: השיר הזה חייב להיות מופק ע"י פות."

RihannaNavy

New member

DAN1EL

New member
אחלה הפקה, אם כי היא לא מחדשת כלום

ואפילו די ממחזרת את עצמה.

אבל זה עדיין הכי פחות גרוע מכל מה שהיא שחררה עד כה מהאלבום הזה.

עוד אין לי דעה מגובשת על השיר עצמו, אני רק יכול להגיד שבשמיעה ראשונה לא עפתי.
אני בעד להשתולל באולפן, אבל משהו בשיר הזה לא מלוטש מספיק והאפקט הכללי שלו צעקני מדי.

כדי שצעקות כמו "my ass is famous" (שזה באמת קטע מעולה) יהיו משמעותיות, שאר הצעקות צריכות להיות מתונות הרבה יותר. אחרת זה סתם נבלע בים של בלאגן.
מפיק מהוקצע היה אומר לה את זה, חבל.

DAN1EL

New member
אגב, לגבי Aura,

רק לי הוא נשמע כמו גרסה הרבה יותר גרועה של Judas (שהוא בעצמו לא אחד המוצלחים שלה)?

ARTPOP

New member
מסכים לגבי שתי שלושת השורות האחרונות.

זאת בהחלט אחלה הפקה אבל לא מלוטשת מספיק ואפשר להסיק את זה מהמעברים בין החלקים השונים בעיקר.
אני חושב שהיא עשתה עבודה מדהימה יחסית לשיר הראשון שהפיקה לגמרי לבד (היא מפיקה שותפה בכל השירים שלה, את זה היא הפיקה לבד לבד).

RTur

New member
או, סוף סוף משהו טוב ממנה

עדיין לא משהו שמעיף אותי לגמרי, אבל זה בהחלט שיר שאני יכול לשמוע כמה פעמים מבלי לחטוף עליה עצבים

יותר טוב מכל תקופת BTW זה בטוח. וגם יותר טוב מאפלאוז. בחירה טובה לסינגל.

aint mindless

New member
למה זה לא היה הסינגל הראשון???

שיר מצויין, הפקה מצויינת וחבל שלא יצא כסינגל הראשון או כסינגל בכלל.

פצצות לגבות

ARTPOP

New member
אוי רציתי לפרסם!

בהחלט הופעה חלשה שלה. לא היו לה הרבה אנרגיות וניכר היה שהיא לא תכננה להופיע עם DWUW או פשוט לא הספיקה לארגן לו הופעה כמו שצריך. כידוע, השיר נבחר כסינגל השני ברגע האחרון.
אני בכל זאת די נהניתי מההופעה ושל DWUW בפרט. היה משהו יפה ואולד-סקול בעיני בדרך בה היא הופיעה איתו.

RTur

New member
WTF?

ווקאלית היא נשמעה טוב, בעיקר בוונוס, בDWUW קצת פחות..
אבל מה זו הכוריאוגרפיה הדפוקה הזאת בוונוס? וההליכה-ריצה הזו שהיא עושה אחרי שהיא נפטרת מהגיטרה הרגה אותי מצחוק.. מה עובר עלייך אישה?
אגב, ההתחלה עם נגינת הגיטרה העילגת... הזכיר לי כשמדונה ניסתה לנגן לעצמה את Don't Tell Me

למעלה