ג´ריקו ועוד. . . .

ג´ריקו ועוד. . . .

מה שאני לא מבין, זה איך מתאבקים עושים "מטהמורפוזה" גדולה כזאת, קחו את ג´ריקו לדוגמא בWCW. מתאבק שורה שנייה. בWWF עשו ממנו אלוף. אותו דבר עשו למיק פולי (היה מגניב בWWF), רייבן, בכלל היה מאמן בWWF לפני שעבר לECW ולWCW. לאן לאנס סטורם נעלם מאז שהגיע לWWF, ואת בוקר טי, שהיה גדול בWCW לפני הסוף הפכו למתאבק ליגה ד´. בולדוג ואנוויל, היו גדולים בWWF רק כדי להיות מיניאטוריים בWCW. כריס בנואה, הספיק להיות אלוף הWCW, רק כדי לחזור להיות מתאבק מהשורה השנייה בWWF. אם למישהו מגיע משהו לדעתי, זה לכריס בנואה. ליגה אחת חונקת מתאבקים, ליגה אחרת עושה מהם אלופים, אבל ג´ריקו באמת מפריע לי. אהבתי אותו בWCW, אבל אני לא מבין איך הוא יכול להיות אלוף. גם האנטר, התחיל כדמות מהשורה השנייה, ופתאום כרעם ענק ביום בהיר הפך להיות אלוף. (טוב, לא בדיוק. התחבר עם מייקלס, נהיה ראש DX וכו´) דסטין ראנלס (גולדאסט) - התחיל כמתאבק מוזר, הגיע להיות מיין איבנטר (היו לו כמה קרבות תואר נגד אנדרטייקר ושון מייקלס), התחיל הסטורי ליין עם בריאן פילמן, הוא נהיה עוד יותר מוזר. פרש, עבר לWCW, התחיל משהו, עזב, חזר ועכשיו הוא שוב בWWF כגולדאסט. עליו אני מת. הוא צריך להיות אלוף. לא פייר!

למעלה