ג´ק והטבעת (חלק שני)

ג´ק והטבעת (חלק שני)

ג´ק החזיר היום את הטבעת (יעני ביטל את ההזמנה) אחר כבוד. רק סימן וסמל לזה אני לא בארץ, המוכר אפילו לא דיבר על ה 10% והחזיר לי את כל הכסף ועוד אמר לי שהוא מצטער.. רק שתבינו... הוא מצטער (ג´ק מודה שזה לא היה כל כך מהנה לסגור את סיפור הטבעת וההוא כנראה הרגיש בזה)... ואפילו סיפר לי סיפור למה הוא מחזיר לי את כל הכסף!! בחור ממש "זהב"... :)) זהו... שר הטבעות עכשיו בלי הטבעת, ואת הסיפור אני אספר לכם במועד אחר...! (למי שלא מבין מה היה בחלק הראשון מוזמן לפשפש בפורום) ג´ק

כל הכבוד ג´ק!

אולי הסגירה של סיפור הטבעת, תאפשר לך גם להתחיל לנסות לסגור את הסיפור של הגברת שהטבעת היתה מיועדת לה. איחולי

Welcome

את לא מוכרת לי... ואם את אכן חדשה, אז ברוכה הבאה! לגבי הסיפור, שלא כמו עגנון, זה לא סיפור פשוט. ויש הרבה דרכים לסגור, אבל החיפזון מהשטן. לפעמים כדי לסגור צריך להיפטר גם מהשחור וגם מהלבן... למרות שהשחור כבד יותר. ג´ק

ferdinand

New member
ברכותי הלבביות

אורמור

New member
צעד קטן לג´ק צעד גדול לעתיד

אולי זה הצעד הראשון מכיוון ג´ק המרוטש לכיוון ג´ק המחייך.. רוצה שאלווה לך את עוף החול שלי? זה שמתרומם מתוך ההריסות ונוסק מעלה מחוזק? כשבאמתחתו עוד שעור ופניו קדימה אל האור? <או מעדיף את הסגלגלה?...סתםםםםםם> יש לי גיסה פולניה שאומרת.. "הזמן יחלוף וכמה שאנחנו עוד ניצחק" ומבטיחה לך שמפרספקטיבה הדברים יראו אחרת בפרט כשבחיקך תישכון אחרת שתהה שווה את מה שיש לך לתת. אור באופטימיות סגלגלה

אפרופו

New member
הטבעת שייכת רק לה.....

ואני חשבתי שטבעת זו תגיע למובחרת אותה אחת שאתה אוהב למרות..... ויהיה לבסוף סוף טוב :))) אבל ג´ק אם לך טוב אז כולנו שמחים!!!

אפרופו

New member
אל תאבד תקווה!

הדרך עוד ארוכה......:) מי יודע?אה? עקלקלות דרכינו... מפותלות.... ויש ותגיעו לאותה הנקודה שוב.........

מייקי69

New member
היי ג´ק המקפץ, קפוץ אלי לרגע

צ´מע, בא לך חגיגה קטנה? לי בא. כרגע אני קצת קרועה, ככה... כואב לי החור (בלב! בלב!) קצת.... אז אפשר לבכות ביחד, בהתחלה. דווקא פם עשיתי את זה עם חברה איזה קאטארזיס!!! ישבנו בכינו כמו חמורות, שתינו. כל אחת מהסיבה שלה. ואחר כך... הו, אחר כך, נעשה שמח. אתה תחגוג את .... וגם אני. ומה יש לי לתרום לשמחה? אהההה-הא! נרשמתי לחוג ריקודי בטן. יס מאן!! מחר שיעור ראשון. אמרו לי להביא מטפחת ועוד מטפחת. וזה לא מה שחשוב. מה שחשוב הוא - שנרשמתי. ושאני הולכת להזיז את התחת (כמו ענת אומרת "תרתי"...) לכיוון החיובי של החיים. ריקוד עושה לי את זה, כמעט כמו זיון. אבל יותר מזה עושה לי ה -V הקטן ברשימת המדרגות שלי. אופס! עוד מדרגה. בוכה ומטפסת. אז בא לך לחגוג ולהשוות רשימות? חבורת הטבעת יוצאת לדרך, ומקדישה במיוחד ענטוז קטן לג´מפינג ג´ק הטבעתן!!!!

רקדי, ידך הניפי

מייקי, תני איזה ריקוד בשביל הלב.. ואני אבוא לראות אותך בסוף הקורס!!! אצלי, מה שעושה אותי שמח זה הפסיכולג והפסיכיאטר שלי, ד"ר לודוויג ואן בטהובן... יותר מכל פרוזק... תוסיפי לזה את המכון בבוקר, ואני כמעט מוכן... (אם הכותרת נשמעת צ´חצ´חית אני מתנצל, אבל אני מהפרענקים) אצלי הרשימה מלאה בעבודה.. מה לעשות, ג´ק צריך לעבוד... אבל אני מחייך מרגע לרגע... אין כמוכם ג´ק המשתקם

אפרופו

New member
ג´ק העובד :)

תעבוד על הלב..... והכל יסתדר.... תמצא שוב אותה אולי את אותה האחת.... והכל יהיה לטובה

אותה האחת

עסוקה מאוד... וצריך לדעת מתי לוותר (ואני חולק את זה עם כל הפורום חבר´ה!) ומה שקרה קרה כי היא לא אהבה מספיק ולא הבינה, וג´ק מבין סוףסוף שתורו למצוא מישהיא שתאהב באמת! (ויש לא מעט כאלו...!) ג´ק

מייקי69

New member
אי-צ´י-קי-דנה

שמע, אף פרענק שמכבד את עצמו לא מתנצל !!!! (תיכף תבוא זותי השפנשפנה ותשים עלי לאפה) בטהובן?.....המממ... אצלי חוגג ורדי! קצת יותר ים-תיכוני מהלודוויג ש´ך. (האמת, לא יודעת למה החלטתי שהוא איטלקי) ותזהר כשאתה מבטיח. החוג מסתיים בעוד חודשיים וחצי. במחשבה שניה.... אולי תעדיף להפגש איתי במדרגה אחרת.... סוסים. זה יתן לך עוד טיפה זמן לתפוס כושר ולהתכונן... פחחחחחחחחח

אפרופו

New member
מדידות

אפשר למדוד גודל חזה.... או קילו עגבניות.... מים בכוס... מספר נעליים.... אהבה איך מודדים?! ג´ק במדידות סוגייה על הבוקר....

למעלה