ג´קלין בעירום

t-man

New member
ג´קלין בעירום

מהיום אני יתחיל להכניס תמונות לפורום כל שבוע אני יכניס לפחות תמונת עירום אחת של מתאבקת דבר שני אני יכניס תמונות נדירות של מתאבקים ,מתאבקים ששנים לא שמעתם אליהם ורק מעריצי היאבקות אמייתיים יודעים וזוכרים אותם לדוגמא:ריקי סטימבוט אלוף הבין-יבשתי לשעבר וכו´ אני מקווה שיש מישהו בפורום שאוסף תמונות כי זה הולך להיות אחלה מקור בשבילכם תייהנו ואם יש בקשה מיוחדת אז לרשום אני מבטיח להענות לבקשה בהקדם

raw is eyal

New member
ניראה מה אתה שווה

אני רוצה תמונוץ בעירום של טריש ושל טורי שהיתה עם אקס פאק ושל טורי ווילסון ושל מדוזה ושל טרי הזנותית השווה האת

t-man

New member
קום כל תהיה ראלי

קודם כל אם אין לי תמונה את עירום של מתאבקת זה בבגלל שהיא לא הצטלמה בעירום.יש לי תמונות עירום של טורי ,טרי"הזנותית" ועוד מתאבקות רבות דבר שני אמרתי שאני ישים תמונות אחת לשבוע אז תחכה בסבלנות ליום רביעי הבא והנה תמונה של טריש הכי קרובה לעירום שאני מצאתי

raw is eyal

New member
re

אז ככה התמנה הזאת ישנה כמו לא יודע מה יש לך תמונה של טורי או תמונות של טורי??? בערום כמובן בקשר לטרי את זה אני רוצה ליראות וגם מדוזה אל תמתח אני יכול להפוך את הפורום הזה לפורום סקס של הדבליו דבליו אף והנה דוגמה

raw is eyal

New member
כמעט

אבל כעיקרון אתה צודק רוב התמונות אכן מקזה וחלק מאתרים

t-man

New member
לאייל איז רו

אני מבטיח לך שיש לי את טרי בעירום אבל אל תשכח שלא כל מתאבקת הצטלמה בעירום! דבר שני אני לא רוצה שזה יהיה פורום רק של נשים אני חושב שאנשים רוצים לראות נוסטלגיה אני אוהד כבר שנים WWF ואני מתגעגע להרבה מתאבקים כמו:בסטיון בוגר, טאטאנקה,דוינק רנדי סאבג´,הענק גונזלס,קוקו בי וור לדוגמא-בדף מספר 6 בפורום היה אחד בשם קרי ואן משהו והוא שאל אם מישהו זוכר מתאבק בשם מיסינג לינק אז שמתי תמונה שלו אני חושב שאנשים היו רוצים להיזכר בנוסטלגיה אני לא יודע כמה זמן אתה אוהד היאבקות אבל אם אתה אוהד הרבה זמן אתה כמוני אתה תואהב את התמונות שאני ישלח בקרוב גם תוכל לראות את טרי ערומה... מישהו זוכר את המאנטר?

ליאונרד

New member
אני זוכר את החיה הזאת

ואני גם זוכר את ריקי דה דרגון סטימבוט. אני חושב שהוא קפץ לא מזמן לבקר. בכל זאת הוא היה חביב ביותר, ותרגיל הסיום שלו היה קפיצת ספלאש מהחבל העליון

raw is eyal

New member
נו אחי

עבר שבוע ואני מחכה לתמונה שלך אני רוצה את טרי רינולס בערום מי שאיתי שיביע תמיכה והנה התמנה שאני שם זאת התמונה שלי מWWFISRAEL

למעלה