ג´קי צ´אן RPG

hsotrt

New member
ג´קי צ´אן RPG

חשבתי כרב הרבה זמן על זה ועשיתי הרבה דברים ושטויות! בעיקרון זה אמור להתבסס על הסידרה עצמה בתור רקע לשיטה והרקע העלילתי מתבסס על האימפרייה היפנית בתקופה הפיאודלית... [מילים גבוהות=חיקוי של רמץ] בנתיים עשיתי שיטת צ´י המתבססת על שיטת קסמי מנה [של איתי צ.] תבנית שלמה על המקצועות [לוחם, נזיר, מכשף צ´י, שד צ´י למחצה וכו´] מערכה מלאה על כל הדתות והאירגונים ["האחד והיחיד", "שאדו קאן" וכו´] עזרה נזקקת!! מישהו? הצעות???

hsotrt

New member
תגובות?? משהו?? תגובות??

*שיעול* הקפצה *שיעול*
קפיץ קפוץ?!?!

דרגורן

New member
מה כל כך מיוחד ב-"ג´קי צ´אן" שמחייב

שיטת RPG חדשה בשבילו? יש מערכות המבוססות על התרבות הסינית, ואפשר לעשות מערכת כזאת. אבל "ג´קי צ´אן RPG"?!?!?!

pumiforever

New member
אתה מדבר כאילו אתה לא מכיר אותו ...

"כן, כן, בטח, שנעשה שיטה כזאת..."

דרגורן

New member
אני מכיר עוד הרבה שחקנים,

למה הוא מיוחד? למה אתם לא עושים "ברוס וויליס RPG"? הרבה יותר COOL לשחק את ברוסי...

hsotrt

New member
לא.... לא הבנתם אותי!!

המיוחד בלעשות על על ג´קי צ´אן (הסדרה המצויירת דרך אגב....) הוא כל הקסמי צ´י והמפלצטת והאנשים וזה די קומי מאשר אקשן מטורף! זה מיוחד וחשתי שזה יהיה רעיון טוב מאוד!! בנתיים אני מחפש רעיונות אבל זה לא נראה לי מתקדמם לאנשייהו...

מצטערת להרוס את ההתלהבות - אבל

כל זה קיים במערכות סיניות. ג´קי צ´אן משחק דברים שבד"כ מבוססים על מיתולוגיה ותרבות סינית - למה ליצור משהו מיוחד בשבילו? הוא בסך הכל דוגמא.

hsotrt

New member
אז אני יוצר משהו דווק מבוסס בשבילו!

הריי יש כבר מליוני שיטות על ציידי ראשים ושוחטיי רוע אז למה חייבים דווקא לעשות RPG על הסדרה באפי קוטלת הערפדים?? זה בדיוק אותו דבר... אני רואה שלאנשים פה אין מה להגיד הרבה או לתת איזשהו פידבק נורמלי אז פשוט נעזוב את הנושא...

למעלה