ג´קי בראון

בוביש

New member
לתשומת לב קשרים בזקן ומימי!!!

מי שעשה למימי את הקוקיות, זו אני! כמה פעמים צריך להזכיר לך?! סתם- אני לא שוויצרית, פשוט את כל הזמן אומרת ש"אנשים" עשו לך את הקוקיות. זה לא אנשים- זו אני שעמלתי במשך 20 דקות בדיוק על ה56- קוקיות שלך! את רואה, אני אפילו זוכרת... בוביש וזה כי זה מזכיר אותך:
או אותי...

ג´קי בראון

אני צריך עזרה לגבי שם של סרט מסוים משנות השישים המאוחרות, הסיפור שם בגדול הוא על שניים שבורחים מאיזור שיפוט של איזה שריף ומיד אחרי שמצליחים לברוח, הם נכנסים ברכבת ומתפוצצים. למי שזוכר בסרט ג´קי בראון, בריג´יט פונדה יושבת מול הטלויזיה וצופה בסרטים ,אחד מהסרטים הוא הסרט הזה, רואים שם את סצינת הסיום. מי שיעזור יקבל נשיקה

מימי

New member
מותק, יש לי כמה דברים לומר לך:

א. את שויצרית. ב. אני זו שסבלתי במשך עשרים דקות של משיכה בשיער שעוד נותר לי. ג. תפני את ההודעה הזאת רק אלי, כי אני ממש לא חושבת שזה מעניין עוד מישהו. ד. את לא צריכה לפתוח הודעה חדשה כל פעם שיש לך משהו לומר, את יכולה לשרשר להודעה הקודמת. ה. אני עדיין חושבת שהשם שלך דפוק. תחליפי אותו כבר! ו. אני יושבת ומחכה לשוקולד קדברי שלי. הוא לא יגיע מעצמו, נכון? אז קדימה, לזוז!!! ז. אני משתחררת מחר מוקדם!!! נה נה נה קיש קיש!!! ח. מתי הולכים ל"סיפורו של אביר"? ט. זהו.

בוביש

New member
../images/Emo124.gif ראית? אני משרשרת!

אני נורא מצטערת מורתי האהובה והמדהימה, שיודעת הכל על שרשורים! פהההה! נכון שרשורים זה כמו שלשולים?! טוב- וחזרה לענינינו: א- אני גאה מאוד בשם שלי ואני חושבת שהוא חמו
ד!-שמת
לשנינות? (הכפולה) ב- הקדברי אולי יגיע- נחשוב עליך ג- זהו מבוביש להיום ביי

מימי

New member
../images/Emo32.gif קשרים בזקן- זה רן?

אם זה אתה- מה נשמע? אתה זוכר אותי בכלל? פגשתי את אחיך בטיול השנתי! זה היה ממש מצחיק! אם זה לא מי שאני חושבת- אז סליחה. אבל אם זה כן- נחמד לראות אותך! (הודעה מבולבלת קמעה שלא קשורה. תתגברו!)

כן זה אני

מה קורה מימילה ? אני חי טוב ברוך השם תמסרי ד"ש לכולם ומה את אומרת על אחי? ביי

מימי

New member
מה קרה,

שכחת מה זה סימני פיסוק? אני שמחה שאתה חי, דבר ראשון. כבר התחלתי לחשוש... ומי זה "כולם"? אחיך נחמד. אני חושבת שהרושם שיש לו ממני לא הכי טוב. ( כשהוא ראה אותי היו לי איזה מיליון קוקיות בשיער, רק שלא היה לי הרבה שיער -כיסחתי אותו. אבל קינאתי בכל אלה שעשו צמות בטיול השנתי, אז הם עשו גם לי קוקיות פיציות. נראתי כמו קקטוס.) זהו. אבל נכון מצחיק שידעתי שהוא אחיך?

בוביש

New member
רן קשרים בזקן!

ממש ממש ממש מגניב! אני מקווה שאתה לא כמו אחיך... סתאאאם! פשוט שמעתי עליו. ד"ש חם למימוש
סתם כי זה חמוד. וגם זה
וזה
וזה
כי יש לנו פשוט מלא בגינה ואחרון חביב-

מימי

New member
בוביש, יא ירוקה!!!

איך רואים שאת חדשה... כל הזמן משתמשת בציורים הקטנים... ומה זה ד"ש חם למימוש? אני פה, את יכולה לדבר איתי באופן אישי, אם בא לך! חידה: מי זאת:
?

בוביש

New member
למימי

אני לא ממש ירוקה, פשוט אני ממש אוהבת את הציורים האלו1 אבל ממש מגניב שהוא אח של ההוא... פתרון לחידה: שרה? אביטל? את?! מבוביש
כי זה ממש חמוד....

בוביש

New member
ררררררררררןןןןןןןןןןןןןן

אני מצפה לתגובה- וגם ממך מימי! התאכזבתי קשות!!!!
וכמובן טה דה דאם:
!
ולסיום- בתקווה לשנה שלוגה! איזו מילה חמודה... יותר ממגזיע. אני מתה על אייקונים!!!!!!!!!!

למעלה