ג´ס

ג´ס

היי יקירה מה שלומך הבוקר איך מצב הרוח היום והאם דיברת עם משהו בעבודה ביי והמשך יום שקט יותר וטוב יותר אוהבת

jess ועוד

New member
הי נופר תודה על ההתענינות

היום צלצלה מישהי מהעבודה ואמרתי לה שאני ממש נעלבתי שהם לא ביקרו אז היא אומרת שהם חשבו שהם מפריעים אמרתי לה מה מפריעים כל הזמן שלחתם לי מיילים למה אני לא ממשיכה לשלוח לכם שטויות ולבוא לבקר זה לא ???? אז היא היתה קצת נבוכה ומבולבלת אז היא אמרה שהם יבוא אמרתי לה שעכשיו כשאני קרובה ללידה אני מעדיפה להיות עם בעלי ולהתכונן ללידה מה גם שיש לי בדיקות פעמים בשבוע וזה מתיש אז לא היה לה מה להגיד אני מה אכפת לי אני מרגישה יותר טוב ואפילו אם זה רק בגלל שגרמתי לה לחשוב שוב .... העברתי את התיק ממני הלאה ....

@@

New member
ג´ס כל הכבוד לך ../images/Emo45.gif

שיחקת אותה
ובגדול
את רואה כמה טוב לאמר דברים שמפריעים ולא לשמור אותם בבטן, אני בטוחה שאת מרגישה תחושת הקלה. מגיע להם, שילמדו להיות קצת יותר אנושיים

jess ועוד

New member
וגם אם לא ילמדו

מספיק שאני יודעת שגרמתי לה להתפתל ולאי נוחות שווה לי הכל

jess ועוד

New member
אמאל´ה ../images/Emo5.gif

אני קוראת מה כתבתי ואני כמו פולניה..... לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

@@

New member
שום אמל´ה ושום בטיח

זה פשוט מגיע להם ותסלחי לי על הבוטות, ואת הרגשת טוב עם זה שהם לא באו? לאאאאאאאא גם את נפגעת, אז עכשיו תורם, וואלה זה זה שווה את הכל, רק לראות את הפרצוף שלהם שאמרת להם, זה היה שווה את הכל!

ג´ס יקירתי

מי שמכיר אותי יודע שאני אומרת מה שאני חושבת זה היה במקום שאמרת לה וצדקתי שצריך להגיד וגם מה יהיה התירוץ שאולי זה לא בדיוק תרוץ אבל ביננו את רוצה שיבואו אז למה אמרת כשהיא אמרה שיבואו שאתה עכשיו רוצה להיות רק עם בעלך לדעתי ותתקני אותי אם אני טועה ואנה מימני אף אחד אבל אף אחד שלא יפגע כי זה הדבר האחרון שאני רוצה בו 1. בגלל שאיפה שהוא את מתגוננת שאם היא אומרת שהם יבואו ולא יבואו אז תגידי שזה בגלל שאמרת ולא בגלל שלא אכפת להם. 2. ממלה שלי אם את רוצה שיבואו תגידי מה שאת חושבת אבל אל תסגרי דלתות תתני לאנשים לתקן את הטעויות שלהם. ביי מתוקה ואוהבת דרך אגב אם אני צודקת אז אפשר לתקן בפעם הבאה שהיא מתקשרת פשוט תגידי לה שהיית פגועה ובגלל זה אמרת מה שאמרת. ואין אשה שעברה הריון שלא תבין מה אשה בהריון מרגישה ועוד אשה שיושבת בשמירת הריון וגם אם הן לא היו בהריון אז תסבירי שוב ביי מתוקה

למעלה