ג´ס!!!!!

PURPLE CHICKEN

New member
ג´ס!!!!!../images/Emo99.gif

אנשים- ג´ס הוא הדמות הכי שווה בבנות גילמור!! לפחות מהבנים... :) הוא פשוט קורע את דין!! אני במקום רורי כבר מזמן הייתי זורקת את דין (למרות שאני חייבת להודות שגם דין חמוד במיוחד!!!) ועוברת לג´ס! ג´ס רוצה את רורי, רורי רוצה את ג´ס- אז ש"יתחברו" כבר!!! ג´ס פשוט יפה! וחמוד! וכוסון! וחכם (!) וכמו רורי- הוא גם קורא הרבה ספרים! ונכון שדין חמוד ומקסים, אבל ג´ס יותר! אין מה לעשות- באד בויס אר דה בסט!!!!!! והייתן מאמינות- מצאתי איזה אתר (שאני לא זוכרת את שמו כרגע..) שהיה סקר וג´ס נבחר לדמות ה... שנואה ביותר!!!! הא????? לא הגיוני!
אז מעריצות ג´ס יקרות- הצטרפו אליי! ותגיבו!!!
תודה, צ´יקן!

Chloe

New member
אני לא חולה על ג´ס כמוך

אני גם לא שונאת אותו בכלל!!! וגם נורא משעמם לי אז אני יצטרף אלייך :)

v i o L e T

New member
ג´ס...../images/Emo99.gif

ג´ס פשוט מושלם ואין מה לומר על זה ומי שכתב שג´ס היא הדמות השנואה עליו, כנראה לא יודע משהו על החיים שלו חחחחחח ג´ס שולת!

Piper H

New member
בהחלט!

ג´ס הוא פשוט בנאדם מושלם! הוא הרבה יותר מתאים לרורי מדין! אני רוצה שהם יהיו ביחד זה לא פייר ש
לג´ס יהיה חברה חדשה! אני לא מרשה! סוף
דרך אגב, אני חדשה כאן בפורום וגם אני מתה על בנות גילמור, איזה סידרה חמודה!

v i o L e T

New member
(../images/Emo58.gif) מי תיהיה חברה של ג´ס?

ולדעתי זה לא משנה מי תיהיה חברה של ג´ס העיקר שהוא נישאר בסידרה!

mulit

New member
../images/Emo23.gifג´ס

אני חייבת להסכים איתך הוא הרבה יותר שווה מדין ואגב הוא פעם שיחק בסידה "המין השני" והוא היהשם כזה חנון מגעיל ובבנות גילמור הוא ניראה הכי אבל הכי טוב שיש!!!

Gloria_Nathan

New member
מי העיזה לרדת על ג´ד פרי?? מי מי מי

מילו היה שם כ-ז-ה חמוד! מצד אחד הוא היה ההפך מג´ס, ומצד שני עכשיו כשאני מתחילה להיזכר ב*כל* שמונה הפרקים שהיו- אני יכולה לראות קצת קווי דמיון. אבל בכל זאת- ג´ד היה פשוט מתוק! וגם שם הוא נראה ממש טוב, אומנם השיער שלו היה קצת מוזר- אבל העיניים, אוי העיניים...
. אז לא לרדת על ג´ד פרי- ברור?!?!?!

shirakl

New member
צודקת - ג´ס מדהים!

וללא ספק הוא בן הזוג הכי מתאים לרורי! קדימה, שתזרוק כבר את דין! מה היא צריכה את הטמבל הזה?...

Dark Star 02

New member
גם לדעתי.......אבל.......

לדעתי ג´ס גם מאד מתאים לה וזה שנוי דיי גדול הוא שנון מפולפל חתיך לא נורמלי ודדי חכם ופיקח!!! לדעתי גם טריסטן היה מאד אבל מאד שווה הוא חתיך לא נורמלי וחכם פיקח לא יודעת והוא דיי אהב אותה (רואים) אני לא יודעת מה אתכם אבל לדעתי גם טריסטן שווה!!!

מתן ב

New member
כן...

ג´ס יותר מתאים לרורי מדין... יש להם יותר נושאים משותפים, שניהם אוהבים לקרוא ספרים, שניהם חכמים, שניהם מסינים ציניות... הבעיה היחידה היא שלורליי לא אוהבת את ג´ס, והיא חולה על דין... לפי געתי טריסטן שווה, אבל גם ג´ס. אין לי מושג מי יותר וגם לא בא לי לשבת ולנסות לענות על זה עכשיו...

למעלה