ג´ס מתוקה

ג´ס מתוקה

אני יודעת שכבד לך ... אבל אני יכולה לקטר קצת? נשבר לי! פשוט אין לי כוח יותר , בעבודה הכל מתפרק לי , המנכ"ל שהוא ידיד טוב שלי עומד לעזוב ברעש גדול ופתאום אני שואלת את עצמי מה אני לעזעזל עושה שם בכלל.. וגם החיים הפרטיים שלי לא משהו.. גם אני יודעת לדקלם שיהיה טוב ושצריך להיות אופטימים אבל אין לי כבר כוח לזה! די!!
 

jess ועוד

New member
הי ענן ורוד שלי

קרן של אור את בחיי אני רוצה להבין העובדה שהמנכ"ל עוזב מלבד העובדה שאתם ידידים ואם אתם ידידי אמת זה לא יגמר בזה , יש השפעה על העבודה שלך?? המנכ"ל החדש גרוע??? החיים הפרטיים שלך יקירתי בידיך בלבד ברגע שתחליטי לא להחליט יגיעו התשובות כן אני יודעת שקשה ומנסיון אני אומרת לך שקשה יותר לבצע אבל אפשרי רק אז ,כשהחלטתי להפסיק להחליט, הסתדר לי הכל.... שווה לנסות בהצלחה ובשבילך תמיד פה ג´סיקה
 
ללא לאות..

תמיד יש לך מילה טובה לכולם ג´ס, את כזו מקסימה! לגבי המנכ"ל, אין כרגע מנכ"ל חדש והבוס די קריזיונר כך שתמיד היה לנו למי לפנות , להתלונן, להסביר. ועכשיו נצטרך להיות שוב מול הבוס הגדול. ובכלל, עצם העובדה שהוא עוזב באוירה כל כך עכורה (כי הבוס הוציא עליו בלי חשבון בקטנות) מעצבנת. ולו חיי הפרטיים היו מסעירים יותר הרי שהייתי מסתפקת בזאת. אבל לפחות יש לי אותך ואת לא מתיאשת לעולם. תודה.
 
למעלה