ג´סטין הכי חתיך

jimcarrey

New member
ג´סטין הכי חתיך

אני מת על אמא של מיקי אלוואי עלי אמא כזו

ayaliar

Well-known member
ג´סטין לא כזה חתיך

ואני מתה על אמא שלי יותר מאשר על של מייקי

pompii

New member
ג´סטין לא כזה חתיך?

what r u talking about??? jastin is fucking sexy! איך אפשר להגיד על החמודון הזה שהוא לא כזה חתיך? יש לו שיער מושלם ועיניים כחולות מדהימות... הוא מפגין מן נעריות כזאת מדהימה jastin
brian

yael filan

New member
טוק, טוק, יש מישהו בבית

רנדי? לא חתיך? הוא מהמם! הוא מתוק הוא בייבי פייס כזה, אני חולה על זה

הוא לא כזה חתיך......

יש לו שפתיים מזה מכוערות... וגם איך שעשו אותו בנשף סיום..... איזה כיעור!!! בלי קשר לזה שאני שונאת את הדמות... אין לי שום דבר נגד רנדי הריסון.. ת´אמת.. לפי דעתי הוא בכלל לא מתאים לשחק את הדמות של ג´סטין.... הוא נראה כמו כל סחור ברחוב בלונדיני עם עניים כחולות... הוא לא כמו בריאן שיש בו משהו מממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש מיוחד...

pompii

New member
לא צריך להיות מיוחד בשביל להיות יפה

רנדי אמנם נראה כמו סתם בחור בלונדיני כחול עיניים אבל איך אפשר בכלל להגיד את המילה "כיעור" על איך שג´סטין נראה בטקס סיום! הוא אחד הנערים היותר יפים שיש! אני מבטיחה לך שאם היה אחד כזה בשכבה שלך, היית חושבת שהוא נראה ממש טוב. ועובדה, אפילו בריאן אוהב אותו

ayaliar

Well-known member
לא, ג´סטין לא כזה חתיך

אולי בגיל 14-15 הייתי תופסת ממנו אבל בגילי המופלג אני אוהבת אותם קצת יותר גבריים מגברת ג´סטין. sorry אבל אני חושבת שאמט נראה פי 6 יותר טוב, שלא לדבר על בריאן כמובן...

pompii

New member
מהו גילך המופלג?

גם לאמט וגם לג´סטין יש את מראה הבייביפייס, וזה לא קשור לגיל, יש כאלו שאוהבת אותם גבריים ויש שאוהבות אותם נעריים יותר. שלא תביני לא נכון, בריאן שווה בטירוף,אבל ממש...
בעצם, כולם בסדרה נראים מצויין

ayaliar

Well-known member
אני בת 25

ולא אמרתי שהוא מכוער אמרתי לא כזה חתיך הוא מאוד...נערי. באמט יש משהו יותר מחוספס ועם הגיל שיניתי את הטעם שלי בגברים. אישית, בגיל 14-15 הייתי חושבת שהוא מדהים ועם כל הכבוד pompii, טד די מזעזע...

pompii

New member
מממ טוב...

חוץ מטד למרות שגם טד לא מכוער הוא אולי לא כל כך יפה אבל אולי אם הוא היה משנה תספורת אז... אני יודעת שרוב הפורום לא אוהב את טד אבל הוא לא עד כדי כך נורא, הוא גם חמוד...ומעצבן לפעמים...

GO QUEER

New member
לפי דעתי..

תראו בכלליות אי אפשר להגיד שהוא לא נראה טוב.. כי הוא נראה מעולה.. במיוחד לגילו (25).. בפרק הראשון הייתי בטוחה שהוא לא יותר מ17! בוא נגיד ככה.. הייתן עושות לו טובה.. אחת או שתיים..:) love,hila

רינת4

New member
לא חתיך???

הבן-אדם פשוט מ-ד-ה-י-ם!!!! ואין מישהו שיכול לשחק את התפקיד יותר טוב ממנו...

הוא באמת מתאים ב-100%

ג´סטין אמור להיות גם תמים כזה וגם קצת מושך, וראנדי מתאים ב-100% לתפקיד...הוא נראה כמו איזה נער תמים וחסר ביטחון, והוא גם מושך קצת באיזשהי צורה...

לא נכון!!!

הוא בכלל לא מתאים!!! הם היו צריכים למצוא מישהו ממש ממש מיוחד ו... יותר גברי כזה.. כי לרנדי יש קטעיםבהבעות פנים שלו ובהליכה שלו שהוא נראה כאילו הוא אישה!!.. וזה ממש לא מתאים לדמות של ג´סטין!!!

ayaliar

Well-known member
את מודעת לעובדה שהוא הומו?

וחלק מההומואים הם קצת נשיים הוא גם הצד הנשלט ביחסים ביניהם ככה שזה בדיוק איך שהוא צריך להתנהג. לטעמי, שחקן מצויין. אני ממש מאמינה לו שהוא מאוהב בבריאן

סבבה לו שיש לו קצת נשיות אבל..

לפי דעתי היו צרכים למצוא שחקן שלא רואים כל כך את הצד הנשי שבוא... וגם התסריתאים גרמו לדמות להגיד כל כך הרבה דברים מזה מפגרים... שעושית את הדמות למשהו מפגר ואידיוטי!! כמו למשל שבריאן אוסף את ג´סטין לעבור לגור אצלו.. אז גסטין עושה כזה שאמא שלו לא יכלה להפריד בינהם ועכשין הם ביחד.. ואז הוא עושה כזה יפיי.. בקול מטומטם כזה של ילד בן שנתיים!!..

רינת4

New member
למרות ש

הוא לא תמיד הצד הנשלט. זו מן אשליה שהוא נותן לבריאן, ש"חושב" שהוא השולט. סך הכל בריאן בסופו של דבר עשה מה שג´סטין רצה שהוא יעשה. הוא מתמרן אותו. בריאן אמר לו להסתלק, הוא נשאר. בריאו לא לקח אותו ברצינות,הוא נבחר למלך של בבילון. פרצו לדירה של בריאן-ג´סטין בורח לניו-יורק עם הכרטיס אשראי של בריאן, ובריאן בסוף מחפש ומוצא אותו(הוא חכם-הןא השתמש בכרטיס אשראי כדי שיידעו איפה הוא). ג´סטין יודע איך להתמודד עם בריאן. בקשר להליכה שלו-הוא אמור לשחק נער,ולא לשכוח שהוא בן 25! אז הוא הולך בצורה קצת ילדותית, ויש לו הבעות פנים נעריות כאלה. בקיצר-פשוט שחקן מצויין!

lolly1

New member
צודקת!

רנדי משחק את התפקיד של בן 19 מעולה בשביל אחד בן 25! ובקשר ליחסים שלהם..גסטין באמת די שולט בהם..וזה טוב..לבריאן יש למי להקשיב.

ayaliar

Well-known member
לא הבנתן

כמו שביחסים בין גבר ואישה יש גבר ואישה גם ביחסים בני אותו מין יש אחד שהוא כביכול הגבר ואחד שהוא כביכול האישה (או אחת ואחת) ביחסים בין בריאן וג´סטין, ג´סטין הוא הצד הנשי. זה לא אומר שהוא עושה רק מה שבריאן רוצה או שהוא מנוצל או משהו כזה, פשוט הצד העדין יותר

למעלה