ג´ניס ג´ופלין - greatest hits

dylan

New member
ג´ניס ג´ופלין - greatest hits

קניתי אותו ביום חמישי (במבצע החדש של אן.אמ.סי, קניתי גם את האחרון של mercury rev אלבום מעולה, אבל לפורום אחר..), עד עכשיו לא ממש הכרתי אותה חוץ משירים שיצא לי לשמוע ברדיו פעם ב.. האלבום עצמו טוב, אבל מאוד התאכזבתי לגלות שמתוך 12 השירים שבאלבום היא כתבה רק שניים (ואחד מהם, mercedes benz, היא כתבה עם m.mcClure)..

rainbowgirl

New member
תתחדשי../images/Emo70.gif

כמה עלה לכ הדיסק של ג´ניס ג´ופלינ
אני קניתי אותו בלונדונ בערכ בשלושימ ש"ח...

ganooov

New member
תתפלא - אבל היא לא לבד ../images/Emo13.gif

זאת חבורה של בנות שהחליטו להחרים את האותיות הסופיות, היא לא מספרת לי למה, אבל כנראה שיש לה סיבה טובה.

dylan

New member
תודה.. אבל זה לא העניין..

ההודעה היתה אמורה, למרות חוסר הפואנטה בה, לפתוח דיון על זמרים מבצעים בעיקר מול זמרים כותבים/מלחינים, ואיך זה שהראשונים הפכו לאגדות באותו סדר גודל.. היה דיונונצ´יק על זה בפורום מוזיקה בשרשור על להקות הבנים היום, שאחד הטיעונים נגדם היה שהם לא כותבים בעצמם את השירים שלהם.. אבל אולי הגיע הזמן לעוד אחד..
הדיסק עלה אגב 50 ש"ח (למרות שנראה לי שגם לפני זה הוא לא עלה הרבה יותר, אם בכלל), כמו כל הדיסקים במבצע החדש של אן.אם.סי.. אה, ואני בן..

dylan

New member
חחחחח.. לא! לעולם לא!

לא אשכח ולא אסלח! זהו, נתת לי ייעוד בחיים.. נקמה! כן, כן נערת קשת (if that´s your real name) מעכשיו תזכי למליוני מכתבי נאצה ממני, אלפי smsים עוינים, מאות צילצולי טלפון באמצע הלילה ומעטפות נפץ פה ושם.. את עוד תתצטערי על זה שחשבת שאני בת!!
זה באמת לא משהו שצריך לבקש עליו סליחה (אפילו לא בצחוק
), בטח שלא בהודעה מיוחדת לזה.. אם כבר אז בסוף של הודעה בנושא אחר או משהו..

ganooov

New member
קורל: ../images/Emo13.gif

תשלחי לו מכתבי שינאה/הערצה/אהבה/שיטנה או מה שבא לך, ככה הוא נוזף בך על זה שביקשת סליחה? חצוף אחד, חכה חכה - אני עוד מעט אשלח לך וירוס. נו, אז היא ביקשה סליחה, ולגיטימי לפתוח על זה הודעה חדשה, יש אנשים שנורא נעלבו כשחשבתי שהם בנות. ביי!

ganooov

New member
סתם שתבין: ../images/Emo13.gif

אין הבדל בין אם מוזיקאי שר חומרים שהוא כתב, לבין אם הוא שר חומרים שכתב מישהו אחר, בין אם בשבילו ובין אם לא. אין שום בעיה לאומן להתחבר לחומרים שלו או להתחבר לחומרים שאינו שלו (עיין ערך קאברים). הסיבה שלהקות הבנים של היום הן לרוב חרא, זה בגלל צורת החשיבה שלהם שאומרת: ניקח כמה חבר´ה עם קול יפה, כולם יהיו חתיכים כמובן, כאלה שיודעים לרקוד, כאלה שמאות אלפי אהבלות ועשרות אלפי אהבלים ברחבי העולם ירדפו אחריהם, ויקנו כל מה שקשור אליהם או שהם מפרסמים, ונדליף לעיתונות מדי פעם פרטים עסיסיים עליהם, שאם אני או אתה היינו עושים אותם, זה לא היה נכנס לעיתון של הרחוב, ואז אנחנו נמכור המון אלבומים, ונעשה הרבה כסף, וירדפו אחרינו להקות מפורסמות אחרות, ואז נרוויח יותר כסף, ואז, ואז, ואז ואז עד אין סוף. הדבר היחיד שאני יכול לומר לטובת בריטני פאקינספירז זה שהיא עשתה אצבע משולשת לצלם, והדבר הבא שאני יכול לומר לזכותה זה שהיא פרשה. כשאני שומע את אחותי מדברת על ווסטלייף בא לי להקיא. או כשאחד סידר לשכנה בת גילי שיחה עם אמיר פיי גוטמן והיא נכנסה מזה להלם עמוק עמדתי להקיא, מאז אני לא מסוגל להסתכל עליה בלי לחשוב שהיא מפגרת. בגלל שהכל שם סובב מסביב לכסף זה לא ילך אף פעם לכיוון של מוזיקה אמיתית. ביי!

dylan

New member
כל עניין המסחור ברור

בגלל זה כתבתי שזאת היתה אחת הטענות נגדם.. אם היא צודקת או לא ואם יש הבדל בין זמר מבצע לבין אחד שגם כותב ו/או מלחין את שיריו (את רובם לפחות)- על זה בדיוק קיוויתי שייפתח דיון..

באמת קצת מאכזב לשמוע ../images/Emo4.gif

תמיד "כותבים את השירים" משמש כקלף מיקוח עיקרי בוויכוחים של מי ראוי להיחשב מוסיקאי, והתעשייה../: גם כשנוגע לאמנים אדירים זה תמיד קשור קשר הדוק במכונת כסף משומנת, על ג´ניס למשל אומרים שהזעקות המרובות,והתדמית המיוסרת שווקו ביעילות לקהל.... אבל, היא עושה שם טוב למבצעים. לדעתי הענייה :) היא שרה באהבה גדולה שירים של זמרי הבלוז שהיא גדלה עליהם. Ball and chain ו-Summertime גרסאות מעולות!!

kibutzit

New member
קניתי אתמול שניים

של ג´ניס ג´ופלין ב119 שקל.. שזה יוצא 60 שקל לדיסק אתמול נסעתי עם אמא ורבתי איתה כי היא רוצה שאני אקנה בגדים אבל היא לא מבינה שבגדים בחיפה מגעילים.. ........ אתמול היה יום עצוב.. בכל מקרה גם אני קניתי!!!

Esmena

New member
ובהזדמנות זו כדאי להוציא את השד

מהבקבוק, בקשר ללהקתו המתוכננת של סיד בארט.

למעלה