ג´מני עשיתי טעות...

ג´מני עשיתי טעות...

הכל התחיל בגלל הצ´ט. היכרתי מישהי, שוחחנו בצ´ט, והמשכנו לשוחח איזה חודש, הקול שלה משך אותי אליה, היה לה משהו בקול, לא יודע מה, שמשך אותי, עברנו שלב, הגענו לטלפון, ושוחחנו גם בטלפון הרבה,היא אמרה לי את הגיל שלה.... ואז קבענו להפגש ... ישבתי על המדרגות וראיתי אותה מתקרבת אלי... ידעתי שזו היא מבלי שהיא תגיד... היא חייכה אלי בפה ריק משיניים ומלאת ריר רצה אלי... תפסתי את עצמי וברחתי משם כל עוד רוחי בי... זהו זה...יותר לא קובע פגישות עם בנות שנתיים...

נהפוך הוא !!!

תקנה 144 סעיף 4 סעיף קטן (א) לחוק בריאות הנפש, בסיפא במפורש מופיע שמי...

ק-ס-ו-מ-ה

New member
גם הוא (פנטום) שילם שוחד

למכון התקנים...........חחחחחחחחחחחחחח ערב טוב אנשים

גל ים..

New member
פנטום אפשר להגיד משהו בלי כעס..

קראתי את מה שכתבת וראיתי גם את התגובות של יו אתה גבר..אתה תותח ... וואלה שיחקת אותה...וקצת תהיהי ביני לבין עצמי אם היו עושים את זה לך איך היית מרגיש?? אף פעם אנשים לא לוקחים את הצד השני של המטבע מה היה קורה אם להם היו עושים את מה שהם עושים לאחרים..לא באה להלל אותך וגם לא לקלס..רק בגלל שאני יודעת שאתה אחלה בחור ...ובגלל שאני יודעת שניחנת בהרבה טאקט וחוש הומור ...אני מאמינה שהיית יכול לתת כבוד לבחורה הזאת שבאה מי יודע מאיין וגם לא חשוב אם היא באה מהרחוב השני של מקום מגוריך...יכולת להגיד לה סליחה מצטער זה לא מתאים ...לוחץ את ידה וכל אחד הולך בתחושה קצת יותר טובה הביתה...לפי הכתיבה שלך ניראה שזה דיי הטריד אותך והיא בוודאי הרגישה נאחס...לא כולנו פה דוגמני צמרת...לא כולנו פה אנשי העולם הגדול..אבל כולנו פה אנשים ומגיע לנו יחס כזה...ופנטום באמת כשכותבת את הדברים אליך הם לא על מנת לפגוע בך אישית או להציק לך ...זה מיועד לכולם... גל

גיוRא

New member
U...Y Y Y מה קרה לך...

הוא צחק.... אמרת שאת מכירה את ההומור שלו... הוא הסתלבט על ..ה-עשיתי טעות.. ככה לפחות אני הבנתי...

גל ים..

New member
זה ארוך כמו הגלות ......

ואם זה היה צחוקים וכאלה אז הפתיל פה היה קצר...מצטערת חוץ מזה כמו שאמרתי אתה באמת ג´נטלמן לא מאמינה שהיית עושה דבר כזה לבחורה..לכן דיי הפליא אותי... גל

למעלה