ג´י קוואנדו

dutchman

New member
ג´י קוואנדו

שמעתי על האומנות הזו מעט מאוד וסביר להניח שאני גם טועה אשמח עם תוכלו לספר לי עליה. מה שאני יוןעד (ובכלל לא בטוח שאני צודק) זה שזו אומנות שאתה לומד את הבסיס ואז מפתחר את הסטייל שלך לבד. גם שמעתי שברוס לי למד אותה.... כל מקרה זה נכון? מה עוד אפשר לספר עליה?

אני אסביר קצת מידיעתי

אבל קרוקודיל עושה את זה והוא יענה גם השיטה היא שיטה שברוס לי המציא הבסיס הוא קונג פו ווינג צון וכפי שראיתה בסרטים של ברוס לי היו לו הרבה חברים שהם מאסטרים גדולים באומנויות הלחימה השונים וברוס כחברם למד מהם את האומנויות שלהם והוסיף את זה ומזה יסד את השיטה שלו אחר כך כברוס לי מת דן אינסוטו חברו הכי טוב וגם עוזרו פיתח את השיטה והוסיף לה עוד אומנויות לחימה עם אתה גר באזור י-ם שזה האזור שיש מורה לשיטה שהוא המורה של קרוקודיל זה ממולץ ללכת אליו שמו בועז והוא בחור חבלז מנסיון בבושידו פרייד אולטימייט ועוד

קרוקדיל

New member
ובקשר לדן אינסוטו

שמעתי מהמאמן שלי שהוא רוצה להגר לארץ בזמן הקרוב מי יתן וזה באמת יקרה כי באמת מישהו ברמה שלו לא קיים בארץ

ninja 01

New member
תשובה לdutchmsn

השם הוא גט"קוואנדו(דרך האגרוף הבולם) וזאת שיטה שברוס לי פיתח והעיקרון שלה שהכול עובד ולא צריך להיצמד לשיטה אחת

קרוקדיל

New member
ג´ט קונדו = דרך האגרוף המירט

השיטה בנויה כפי שכבר הסברתי פה פעם מהעיקרון שאין שיטה אין סדר יש רק מטרה לגמור את היריב בזמן הקצר ביותר אתה לא מחויב לעמידה מסוימת או למכות מסוימות אלא כל פעם מה שמתאים לך ולהתפתחות הקרב לצערי השיטה לא מבוססת בארץ מספיק (מי יודע אולי יום אחד אני גם יאמן בה) וברוס לי לא רק לימד אותה אלא גם הוא זה שפיתח אותה

למעלה