ג´ינסים באמריקה?

דפנה183

New member
ג´ינסים באמריקה?

שלום לכולם! שלום, אני דפנה, ואני מכורה לג´ינסים. יש לי בארון אולי 40, ואני קונה בקצב רצחני. בעיקר מתרחבים, או באנגלית צחה "פלאייארס". תיכננתי לנסוע לניו- יורק אחרי השירות הצבאי ולהרחיב את האוסף שלי, אך אויה- דיברתי עם חברה שלי שחייה שם שנתיים (בקווינס), והיא סיפרה שפשוט חבל לי על הזמן. הג´ינסים שם פשוט מזוויעים- הגיזרות שלהם מחרידות, והם לא מתקרבים לרמה של הג´ינסים בארץ- ובנוסף- הם יקרים בטירוף. מה אתם אומרים? עוד לא הייתי שם, ומסקרן אותי לדעת אם יש על מה לבנות.

**Blue-Lagoon**

New member
ארג?!

תפתחי על זה פורום בתפוז "ג´ינסים" זה ילך טוב... דרך אגב ג´ינסים מתרחבים זה אכן יפה במיוחד לבנים אבל אף אחד לא מסכים איתי

DaphneZ

New member
זה ממש תלוי ../images/Emo100.gif

באיזה חנויות את קונה את הג´ינבים... אני הייתי בניו-יורק פעמיים בחודשים האחרונים ובשתי הפעמים מצאתי ג´ינסים מהממים במחירים ממש, אבל ממש לא יקרים... הכל עניין של חיפוש נכון בחנויות הנכונות... ודרך אגב, יש לך שם ממש יפה! דפנה.

MARMELAD

New member
ג´ינסים באמריקה. לייק האלווו...?

איפה את חיה תגידי לי? אמריקה זה המקום לג´ינסים.... שם המציאו אותם, שם מעצבים אותם (לפחות את הטובים שבהם) ואמנם תופרים אותם במדינות העולם השלישי ילדים בני 13 שמקבלים סנט וחצי ליום אבל בכל זאת הם סבבה עם זה. ג´ינסים בהחלט כן קונים באמריקה. אני את כל ג´ינסיי האהובים קניתי שם. ואני ממליץ לך מאוד על הקנייות הבאות: אוברולי ג´ינס - באולד נייבי. יש להם דגמים מהממים במחירים מגוחכים. מתרחבים - רק את הליוויס "סילברטאג". הג´ינס המתרחב המושלם בעולם עם גימורים בשוליים שחבל"ז מזמ"ז. צמודים - CK. כחול כהה. שאר ירקות - בכל חנות בגדים גדולה סטייל טארגט וכאלה תמצאי ימבה ג´ינסים מהממים, יפים, של חברות מובילות, ובמחירי רצפה. למה? כי הטעם האמריקאי הוא לא הטעם הישראלי. ג´ינס שקניתי בארה"ב ב 15 דולר אני יכול למכור כאן במאה חמישים שקל לפחות. תהני. וחוץ מזה בניו יורק הכל יותר יקר. קחי אוטו, סעי שלוש שעות לכל כיוון שהוא, כנסי לעיר הקרובה ותקני בחצי המחיר. טיסה נעימה! תיזהרי מבניינים... גיא

TruthChaser

New member
גינסים

אני גר בל"א ולי אין בעיה עם הגינסים פה אבל שמעתי מאחותי שאת צודקת וקשה למצוא גינסים שיש בארץ.

Yaniv-DC

New member
מהההההה????

יקרים? מה, 501 ב-30 דולר (לפני ההנחה של החג)? מעולם לא קניתי כאן ג´ינס שעבר את ה-35 דולר, אז אין לי מושג על מה מדובר...

למעלה