ג´ינגל 92 של הליכוד

Zack DA

New member
ג´ינגל 92 של הליכוד

באותו הג´ינגל נאמר ש"רק אחד יכול מול כל השמאל - הליכוד". אף אחד לא תאר לעצמו ש- 10 שנים אח"כ הליכוד יהיה יותר גדול מכל גוש השמאל ביחד. אחד בלבד יכול מול השמאל - הליכוד !

רק אחד יכול - להרוס את הכל - הליכוד

נקווה שנשאר בחיים להמשיך להתווכח כאן, עד לבחירות הבאות, בתקווה שהעם יתפקח, ויפסיק לתמוך בימין כמו ילד מוכה שחוזר שוב ושוב לאביו שמענה אותו...

Zack DA

New member
אתה בחיים בזכות הימין

לא נראה לי שהיינו פה אם לא היה הימין תופס את המושכות מפעם לפעם. הילד המוכה בורח מהאמא שנתנה לאלה שהכו אותו את האגרופן וחוזרת לאבא שרון.

מפעם לפעם?

נדמה לי שהימין בשלטון כאן מאז 1977, והמצב רק נדפק כל פעם. זאת כמובן מלבד מספר פעמים מועט כמו שלטון הרוטציה בראשות פרס, שאז התגברנו על האינפלציה ויצאנו מרוב לבנון, ושלטון רבין ב-92 עד 95, שאז חתמנו על הסכם השלום עם ירדן. אה, כן, על הסכם השלום עם מצרים חתמנו כשבגין היה ראש הממשלה, אבל הוא עשה זאת בתמיכה השמאל כשהמפלגה שלו עצמו לא ממש תמכה. בכל מקרה, 700 איש אינם בחיים בעקבות השנתיים האחרונות... מעניין כמה יצטרפו אליהם בעקבות המשך שלטון הליכוד.

Zack DA

New member
ההרוגים מהאינתיפאדה

הם הרוגים לא בגלל שרון ולא בגלל הימין. הם הרוגים קודם כל בגלל הטרוריסט המחבל ובעדיפות שניה בגלל פושעי אוסלו שנתנו לו את הלגיטימציה והנשק.

פושעי אוסלו? מצביע חירות?

אהממ אהממ... אני תוהה האם יש טעם בכלל להתווכח איתך כשאני שומע ביטויים כאלה.

Zack DA

New member
בוא לא נגזים

אולי הגזמתי קצת בעצמי - אבל לפי דעתי אוסלו היה משחק בחיי אדם. על כזה דבר צריך להקים ועדת חקירה !

Zack DA

New member
דמגוגיה

אתה מנסה להסוות פשע נוראי בטענה לגבי פשע לכאורה אחר. שזה ממש לא רלוונטי מה נסגר במקרה ההוא.

אז ככה:

אם אתה רוצה להקים ועדת חקירה, אז אתה מוזמן לחקור בה, בין היתר, גם כיצד זה שאחרי שחתמנו על הסכמים מספר המתנחלים הכפיל את עצמו, ונבנו עוד ועוד התנחלויות חדשות, בניגוד להסכמים.

Zack DA

New member
זה לא בניגוד להסכמים

ההסכם מותנה בהפסקת ההסתה. שלא הופסקה.

לא נכון.

ההסכם אומר שבכל מקרה לא מבצעים פעולות חד צדדיות, כמו בניית התנחלויות.

Zack DA

New member
אני מציע לך לקרוא את הסכם אוסלו ../images/Emo13.gif

והסייג החד משמעי הוא - לזנוח את דרך הטרור וההסתה לפני התקדמות מדינית ועשיה מצד ממשלצ ישראל.

כמובן.

אלא שאי בניית התנחלויות לא נחשבת להתקדמות מדינית. התקדמות מדינית פירושה יציאה של צה"ל משטח והעברתו מסטטוס C ל B ואח"כ ל A.

Zack DA

New member
התקדמות מדינית בפרט, צעד כלשהו

מצד ישראל ככלל.

את הצעד של עצירת הבניה בהתנחלויות

יש לבצע בכל מקרה, ללא כל קשר להסכמים עם ערפת.

locutos

New member
סליחה ?

זה דווקא נראה הפוך לגמרי. השמאל כ"אבא" תומך עוזר לילדים שלו ע"י סיפוק נשק לאויבים. אני לא חושב שהימין מענה את הציבור. פשוט בד"כ הימין צריך לנקות אחרי השמאל - בגין אחרי רבין - ביבי אחריי רבין - שרון אחריי ברק יש עוד דוגמאות...

למעלה