ג´ינג´ר!

ג´ינג´ר!

ראש 1.... זוכרים שפרסמתי...? אניווי, תודה לפורום באפי: התוצאות, דבר ראשון אם הייתי יכולה ללכת לארגנטינה ולרצוח את המורדים האלה הייתי עושה את זה בשמחה באפי לא בשער אלא בנחמין רוחאס אחד מהמורדים הקרציתיים האלה. שער השנה 1) בנחנמין רוחאס 2) המורדים 3) ווסטלייף 4) ג´ניפר לופז 5) חברים זמר השנה 1) אמינם 2) ניק קרטר 3) נלי 4) ג´סטין טימברלייק 5) אנריקה איגלסיאס נשארו מאחו 6) רובי וויליאמס 7) קרייג דיוויד 8) ג´ה רול זמרת השנה 1) ג´ניפר לופז 2) אבריל לאבין 3) בריטני ספירס 4) פינק 5) שאקירה נשארו מאחור 6) כריסטינה אגילרה 7) קיילי מינוג 8) אנסטסיה תגלית השנה 1) אבריל לאבין 2) T.A.T.U 3) טום וולינג נשארו מאחור 4) הולי ואלאנס 5) מישל בראנ´ץ 6) דיוויד שרבט להקת הפופ של השנה 1) ווסטלייף 2) בלו 3) אטומיק קיטן 4) שוגה-בייבז 5) אן סינק נשארו מאחור 6) איי 1 להקת הרוק של השנה 1) דה קולינג 2) לינקין פארק 3) רד הוט צ´ילי פפרז 4) סיסטם אוף אה דאון 5) פי.או.די נשארו מאחור 6) ניקלבק שוס השנה 1) המורדים 2) כריסטינה אגיחרה משנה תדמית 3) החתונה של ג´ניפר לופז נשארו מאחור 4) בריטני פורשת 5) רייצ´ל נאלצת לבחור בין ג´ואי לרוס תוכנית הטלויזיה של השנה 1) המורדים 2) חברים 3) מכושפות 4) באפי קוטלת הערפדים (הם לא רשמו קוטלת אבל אני משנה) 5) סדרות מרי קייט ואשלי אולסן 6) קטנטנות 7) הכי גאים שיש נשארו מאחור 8) דוסון קריק 9)
בנות גילמור
10) סמולוויל 11) דה פרידג 12) ג´ק אס סרט השנה 1) XXX 2) הארי פוטר וחדר הסודות 3) ספיידרמן נשארו מאחור 4) אוסטין פאוורס- גולד ממבר 5) קטע מהסרטים 6) קרוסרודס 7) הארי פוטר ואבן החכמים 8) גברים בשחור 2 9) מפלצות בע"מ 10) זולנדר פדיחת השנה 1) מייקל ג´קסון 2) נילה (המסעדה של בריטני ספירס) 3) אמינם נגד מובי נשארו מאחור 4) לאנס בייס כמעט טס לחלל 5) המשפט של וינונה ריידר שמועת השנה 1) שאקירה אנטישמית 2) ג´סטין וכריסטינה 3) דיוויד בוגד בויקטוריה נשארו מאחור 4) רובי מנהל רומן עם ניקול קידמן זוג השנה 1. ג´ניפר לופז ובן אפלק 2. בראד פיט וג´ניפר אניסטון (אבא! אמא!) 3. שרה מישל גלר ופרדי פרינז ג´וניור 4. נטליה אוריירו וריקרדו מוז´ו 5. אנריקה איגלסיאס ואנה קורניקובה נשארו מאחור 6. דיוויד וויקטוריה בקהאם 7. ג´סטין טימברלייק ואליסה מילאנו 8. טום קרוז ופנלופה קרוז 9. ביונסה נואלס וג´יי.זי פרידת השנה 1. ג´סטין טימברלייק ובריטני ספירס 2. אנג´לינה ג´ולי ובילי בוב ת´ורנטון 3. ג´ניפר לופז וכריס ג´אד נשארו מאחור 4. קיילי מינוג וג´יימס גודינג פרחת השנה 1. כריסטינה אגילרה 2. נטליה אוריירו 3. בריטני ספירס נשארו מאחור 4. מריה קארי 5. ג´ניפר לופז הורס השנה 1. בנחמין רוחאס 2. בראד פיט (הייתי חייבת, בכל זאת אבא!) 3. אלכס בנד 4. פליפה קולומבו 5. ניק קרטר 6. דיוויד בקהאם 7. צ´אד מייקל מוריי
8. ג´וש הארטנט 9. ריאן פליפה 10. ג´סטין טימברלייק שיר השנה 1. אבריל לאבין- קומפליקייטד 2. דה קולינג- וואבר יו וויל גו 3. לאס קטשופ- אסרג´ה (שיר הקטשופ) 4. נלי וקלי- דילמה 5. T.A.T.U- אול דה ת´ינגס שי סד נשארו מאחור 6. אמינם- קלינינג אאוט מיי קלוזט 7. שאקירה- וונאבר ווראבר 8. אמינם - וויד אאוט מי 9. ווסטלייף- בופ בופ בייבי 10. נלי- הוט אין היר 11. רד הוט צ´ילי פפרז- ביי דה וויי 12. אנריקה איגלסיאס- הירו 13. הולי ואלאנס- קיס קיס 14. פינק- גט דה פארטי סטארטד 15. ניקלבק- האו יו רימיינד מי 16. שוגה-בייבז- ראונד ראונד 17. קיילי מינוג- אין יור אייז 18. איי1- קוט אאין דה מידל 19. אטומיק קיטן- דה טייד איז היי 20. סופי אליס בקסטור- מרדר און דה דאנס פלור היה גם פוסטרים אז: אמינם ניק קרטר ג´ניפר לופז בריטני ספירס אבריל לאבין ווסטלייף בלו אטומיק קיטן דה קולינג לינקין פארק המורדים לואיסנה לופילטו (המורדים) פליפה קולומבו (המורדים) קמילה בורדונבה (המורדים) חברים מכושפות גייל הארולד שאקירה בראד פיט שרה מישל גלר ג´סטין טימברלייק כריסטינה אגילרה בנחמין רוחאס (המורדים) אלכס בנד ------------------------------------------- לסיכום - עיצבן אותי בטירוף שהיה כל הזמן המורדים, המורדים, המורדים... רבאק! וגם היה כמה עם אבריל ודה קולינג ואלכס ואבא ואמא, אז נחמד לי.... ו
וצ´אדוש
...

לאנה

New member
זה מדהים...

כמה גועל אפשר לדחוס בעיתון אחד.
אבל יש יוצאים מן הכלל...
מישל בראנץ´ נמצאת לה, אי-שם בהודעה..., דה קולינג, למרות ש"וור אבר יו וויל גו" הוא לא השיר הכי טוב שלהם..., חבל שאנשים לא מודעים לכך שיש דיסק טוב מאחורי הלהקה. צ´אדי. או מיי גוד, צ´אדי.
. אבאמא מופיעים כמה פעמים..., וול, אנחנו בכל זאת משפחה של סלבים. ו... שכחתי משהו?, או, וואלה, אכזבה בעניין ניקלבק..., ובעניין
.
זייהו.

KerenWelling

New member
טום וולינג היה צריך להיות מקום

*ראשון!!!!!!! איך לעזאזל טאטון המפגרים עלו על טומי המושלם שלנו?!?! פויה ראש1!!!! שיים און יו!!!!(ועל כל הילדים המפגרים שבחרו ככה)!!!!!!! טום וולינג, דה קולינג, אלכס בנד (שהבוא יהודי לכל מי שלא יודעת!!!!!), פליפה ובנחמין השולטים, ובקיצור כל המורדים!! לאב יה! צ´או!

למעלה