ג´וש
D dodobird New member 4/4/02 #7 ../images/Emo12.gif לא לדעת מי זה ג´וש הרטנט... זה כמו לירונר שלא ידע מי זה ריבר פניקס. טוב לא ממש כמו, פחות נורא. אבל עדיין.
../images/Emo12.gif לא לדעת מי זה ג´וש הרטנט... זה כמו לירונר שלא ידע מי זה ריבר פניקס. טוב לא ממש כמו, פחות נורא. אבל עדיין.
M MARMELAD New member 4/4/02 #8 קבל גלריית ג´וש הרטנט גלריית ריבר פניקס מה לא עושים כדי ללמד את בני הנוער
A A n g e l D u s t New member 4/4/02 #10 נו אתה יודע מי זה פרל הארבור. זה שמת. לא יכלו להרוג את בן אפלק?! עולם אכזר.
D dizzy dan New member 4/4/02 #11 עד אפלק! לא נוגעים לי בבן (חוץ משאולי מאט דיימון נוגע בו מדי פעם...)
ש שירה דיווידסון New member 5/4/02 #12 ארררררררר את כל החבילה הייתי נותנת לו. איזה גוף! איזה פרצוף! אררר
L Liraviv New member 5/4/02 #13 כן, בן אפלק- שווה.... יותר מהשניים האחרים שלא ממש "עשו לי את זה"... חתול כחלחל
M MARMELAD New member 6/4/02 #14 אמת או חובה? חובה? אוקיי. חובה עלייך לדאוג לתמונות של הנ"ל עבור הגלריה שלו. בהצלחה.
L Liraviv New member 6/4/02 #15 תמונות שלא לא חסרות לי... השאלה היא- איך לעזאזל אני מעביר אותן לגלריה?
M .m New member 6/4/02 #17 מחאה רשמית! איך יכול להיות שאין גלריה לבריאן (גייל הארולד)? ממש לא מקובל עלי. מרמלד - לטיפולך! mai