ג´ונת´ן ומרת´ה...

SaberTooth

New member
ג´ונת´ן ומרת´ה...

ההורים של קלארק, ג´ונת´ן ומרת´ה, לא נראים לכם קצת יותר מידי מושלמים
קצת יותר מידי מלאכיים
הם הורים טובים והכל, אבל קצת יותר מידי... יותר מידי... "ילד טוב ירושלים", לא

Skiter

New member
הם לא...

כפי שכולנו יודעים לכל אחד יש את השנאות וההדחקות שלו.. ג´ונתן שונא את הלות´ורים, אף על פי שעכשיו הוא קצת פחות שונא אותם, נראה לי, בזכות מה שלקס עשה לאבא של וויטני, נאי לא מתכוון ללות´רםי אני מתכוון ללקס בפרט. והם כן הם קצת יותר מידי מושלמים בטח נגלה שפעם מרתה הייתה חשפנית וג´ונתן היה סרסור. לא? לא!

הלדין

New member
אנחנו יודעים איך הם הכירו

רומנטיקה גדולה ופיחסית כמו כל סמולוויל. ב-"ניקודימוס" האם מספרת לקלארק על איך פגשה את ג´ונתן. מישהו שם לב שקלארק קנט זה בעברית "פקיד טנק". זה בטח בדיחה של כותבי "סופרמן" המקוריים אני מניח. (באנגלית, משחק המילים הזה שקוף יותר)

SaberTooth

New member
מה../images/Emo35.gif לא הבנתי...

קלארק זה שם, נכון שזה גם פקיד, אבל זה קודם כל שם. קנט, אם כבר, זה לא יכול. ולא טנק. אז אולי קלארק לא יכול. זה יותר מתאים. כי הרי קלארק יכול לעשות כמעט הכל...

Lizz

New member
spelling

clark, not clerk and kent, not can´t nor tank just pointing out

QuEeN oF mE

New member
ובכן..

הם לא לגמרי מושלמים. חוץ מזה הם מנסים לגונן על קלארק בגלל היכולות המיוחדות שלו.

Ophel McNeil

New member
ודאי שהם מושלמים. ../images/Emo108.gif

בכלל, כל סמולוויל מושלמת. מרתה וג´ונתן הם מוצי-פוצי של הורים (הריבים היחידים שלהם עם קלארק זה על העובדה שהוא התחבר עם בן עשירים חתיך (??). הלוואי שלי היו את הבעיות האלה). לאנה היא מקובלת ואף-על-פי-זאת מתוקה, מתחשבת ואוהבת. לקלארק יש כוחות סופר דופר חזקים, הוא לא הילד הכי מקובל (נקודה חשובה), ובכל זאת הוא משתמש בהם רק לטובה. עלק. אני הייתי מחטיפה לויטני מכות רצח אחרי מה שקרה בפרק הראשון. טוב. אף אחד לא הולך אחרי זה וטוען שסמולוויל היא הסדרה הכי מורכבת או אמינה בעולם (תגידו, נכון שהייתה שם מכת מטאורים לפני עשר שנים, אבל זה גרם לכולם שם לפתח כוחות על?!). מעניין עם בסמולוויל יש טלפונים ציבוריים....

charmed one1

New member
אני יודע שבלואיס וקלארק

אם אתם זוכרים, הם נפרדו למעט זמן כי היא דיגמנה בעירום למורה שלה לציור!

Phoebe again

New member
מושלמים מאוד... היחסים שלהם עם

קלארק גם מושלמים. הם אף פעם לא רבים, ואם כן, בסוף הם משלימים בבכי ומעלים זכרונות של ימים עברו

charmed one1

New member
ריבים יש ועוד יהיו המון, ותמיד בסדר

בסדרות דרמה, הריבים נגמרים ככה!

למעלה