ג´וני ווקר כחול .???

ג´וני ווקר כחול .???

יש אדום יש שחור אבל מה זה כחול? כמה שנים הוא מתבשל ? והאם הוא יותר טוב משיבס 21?

1yossi

New member
אל כל זאת ועוד...............|המלצה

ערב טעימות מאלט ויסקי - 25 ביולי אניני הוויסקי רואים במשקה זה, מתוצרת מיזקקה בודדת ועל טהרת שעורת-הלתת, את האציל שבכל סוגי הוויסקי. מרצה של איש הענבים יבחין את הסינגל מאלט ויסקי משאר סוגי הויסקי, יספר על תולדות המשקה ועל תהליכי ייצורו, וידריך טעימה מקצועית של כשמונה סוגי סינגל מאלט, בערב רווי פולקלור סקוטי ומצב רוח טוב. מחיר רגיל למשתתף: 225 ₪ מחיר מיוחד למועדון החברים: 195 ₪

Asterix

New member
תספיק לפרסם כל בחור שלוקח לגימה ...

זה די נמאס, לפחות עלי. בקשר Blue Label

יוסי ידידי !

גם אם חלפה בראשי המחשבה לבקר פעם אצלכם היא חלפה לבלי שוב. ומכיוון שאני לא רוצה שתפסיד עוד לקוחות אני אגלה לך שרק אתה אשם בזה. לחיים. ויפה שעה אחת קודם.

maniac

New member
ג´וני ווקר

וויסקי כמובן, בא בשלוש תויות (שמייצגות מס´ שנות יישון): אדום - 8 שנים שחור - 12 שנים כחול - 21 שנה אני יודע שבכללי הג´וני ווקר השחור משתווה ברמתו לשיבס ריגל 12, הכחול כמובן מעולה ונמצא באותה קומה כמו השיבס 21, כל אחד וטעמו.

metrocard

New member
ולא לשכוח

את הג´וני ווקר סווינג - בקבוק עגול יישון שמתנדנד יישון של 21 שנים - פחות מוכר אבל לדעתי הכי טוב - הכחול בעל מידות שונות של ישון מגיע עד ל 60 שנה.

guri1

New member
כמו שצויין פה

אדום 8 שנים שחור 12 שנים גולד לייבל 18 שנה סווינג 21 שנה בלו לייבל 60 שנה ותווית ירוקה - מאלט יש גם תווית לבנה שזוהי סידרה שג´וני ווקר הוציאה

למעלה