ג´ולייטה

ג´ולייטה ../images/Emo124.gif

תבטלי שוב את הפגישה, אנחנו שוב תקועים. אז יצאתי לי בבוקר עם חיוך על השפתיים, התלבשנו יפה, התאפרנו ( רק הילדון לא), מרחתי לו ג´ל על השיער, לה עשיתי צמות. יוצאים ליום כיף עם אמא !!! (אני כבר סופרת תשעות לחזור הביתה) שלא נדבר שגם ככה אני פחדנית מכל המצב, אבל מה לא עושים למען הילדים? בום.... נתקענו שם משו כמו שעה, שכחתי שאין לי ג´יפ, שמתי Z על כל העולם ( שהביטוח ישלם) נסעתי דרך השדות, הגענו הביתה עצבנים, ההוא רץ להוריד את הג´ל מהשיער, ההיא פירקה את הצמות, אני הורדתי איפור. וככה העברנו לנו יום כיף באוטו, צחוקים דאחקות ועצבים !!!

ערים במצור

קצת משעשע איך הפלסטינאים מכניסים לנו קונטרות ואני לא בטוח בכלל שהם תכננו את זה מראש... אנחנו מעמידים אותם שעות במחסומים והם מעמידים אותנו שעות בפקקים. ולא שמישהו פעם תפס מחבל מתאבד בפקק, אבל שיהיה. הצופה- אין לך מה להגיד בנושא? בטוח שתנסח את זה יותר טוב ממני...

אם זה פקק זה עוד בסדר...כי הוא יגמר

מה תגיד על העובדה שחסמו את הדרכים? אם היה איזה שהיד או שהידה פדידה..בין שיירת המכוניות שהגיעה לכמה קילומטרים...אז מה הם בדיוק עשו בזה? עדיין לא הבנתי למה סגרו את הכבישים...
אנשים עם ילדים ברכבים היו כמה שעות...ילד בן 4 חודשים וילדה בת 4! התחילו להוציא שמשיות וכסאות..... לא מבינה ת´מדינה שלנו..

נעמי 1

New member
ואני חושבת... איך מסתדרים שם...

בפקקים... אם פתאום צריך פיפי... טוב גברים זה לא בעיה... אבל אנחנו הנשים. או חס וחלילה וחס... קלקול קיבה... או התקף לב... חרדה... ועוד מחשבות רעות שצצות לי בראש. איך מסתדרים עם זה? נעמי... לא זזה מהבית.

נעמי...

ואיך מסתדרים עם שני ילדים שצורחים לך באוזן, רבים אחד עם השניה, מעלים לי ת´קריז. כבר רציתי להשאיר את האוטו בצד ולהתחיל לצעוד ברגל הביתה (נו מה יש ? מקסימום ירד לי הצלוליטיס מהתחת) מישל מתמזגת

נעמי 1

New member
מישלקה... לבי לבי

עם התקועים בפקק... לא רוצה לחשוב על זה. אותי זה מלחיץ... מפחיד... יאללה שמה
נעמי

היה אחד שעצר את הרכב....

(טוב לא שהיה מה לעצור במיוחד...כי גם ככה כולם נסעו במהירות של 3 קמ"ש) והוריד ת´ילד שלו לפיפי.... קילקול קיבה =======>> אפשר לדאוג לחור במושב,,,ולשקיות ניילון... התקף לב =======>> התפטרת מהפקק....זה כבר חצי נחמה

שגיב2

New member
נעמי?

הכל בסדר? פראנויה? מפחדת לצאת? עושים מה שאת עושה ומסתדרים. (יש לכן קיבה מנרוסטה? שלפוחית מאלומיניום? כמה אפשר להשתין?)

מה ל´שות?

אני פחדנית ואני מודה, למרות שאתמול בערב עשיתי על עצמי כל מיני מניפולציות איך לצאת היום עם הקידס, הפעלתי על עצמי את קסמיי המגנטיים, לקחתי אוויר ונכנסתי לאוטו. להגיד לך שהייתי שלמה עם עצמי? ברוך השם ההוא שם למעלה שמע אותי, ותקע אותי בפקק הנוראי. מה היה כדאי יותר? פקק או יום כייף? וואלה כבר לא יודעת.

תחשבי שזה חלק מהחוויה...

שרפת כמה שעות...גם טוב...
להלן חלק מתגובות הציבור על הפקקים/מחסומים המדוברים...... 1. למה פקקים, שהפלשתינים ישבו במיקלטים 2. במקום לבלות בפארק מבלים בפקק! 4. רק רכבת!!!!!!!!! 5. עוד מעט יהיו כבישי אגרה אז בכלל יהיה סבבה נעמוד בפקקים ונשלם כסף על הזכות לסוע בכבישים 6. אי אפשר להמשיך ככה 7. ירון! לפחות יש לך עבודה! תזחל לך בשקט בפקק ("מהנדס תוכנה" מובטל כבר שנה+) 8. אני על דו גלגלי 10. שעה וחצי בפקק ואפילו לא הסתכלו עלינו 13. כל תושבי צור יגאל וכוכב יאיר עמדו בכביש אייל כ3.5 שעות. 15. ג=ד=ר 16. סכנה לפיגוע בפקק 17. ג ד ר !?!? 19. אנחנו בפקק 21. עלינו היהודים למחות כנגד מדיניות החיסולים כל עוד לא מושלמת הקמת גדר ההפרדה 22. המחסומים- כסת"ח של המשטרה 23. ומה אם המחבל יתפוצץ בתוך הפקק ? 24. היה לי פעם אופנוע . . . 25. רבותי זה מה שקורה כשאתה במדינה דמוקרטית
YNET​
כמה מתוך המשפטים האלו הספקתם להגיד לעצמכם בפקק היום???

כמעט הכל...

חוצמ- סעיפים 2. שלא בא בחשבון- בחום הזה? פייייי 7. לא קוראים לי ירון 8. אני דו אבל לא גלגלית
13. לא גרה שם 24.היו לי פעם אופניים עם רמה.

נעמי 1

New member
שגיב... כן, יש לי ...

פראנויה. רגל מעץ. עין מזכוכית. יד מפורצלן. חור בלי תחתית. אף אחד לא מושלם. נעמי

sahr12

New member
הצדדים החיוביים שבפקק.....

אתה מדבר בלי דיבורית....ללא חגורה....ואם ברכב שלידך יש מישהי מעניינת בפיאסטה קבריולט או מרצדס ספורט....יש לכם זמן לדבר ומי יודע??????? חחחחחחחחח......

מיכל31

New member
אה... אז זה אתה שזרקת לי

פתק עם מס´ סלולרי????????? אתה עדיין מחכה שאתקשר??????? אתה יודע מה התנאי שלי מינימום 150 ......

sahr12

New member
אני יכול להבטיח לך 150 שניות....חחח

אלא אם כן את נראית זוועה...ואז אין לך חשק לגמור....חחחחחחחחח ואז זה יכול להמשך שעתיים וחצי.....

מיכל31

New member
אני מז´ה מכוערת

חבל"ז, בטי מהכוערת פריארית לידי. תשמע חייבים להכניס אותך לכושר אי אפשר כך! לשלוח אלייך את המדריך שלי?

sahr12

New member
משום מה אני נוטה.....

להאמין לך.......חחחחחחחחח אבל בנינו היופי לא קובע...ואני סתם צוחק איתך...... שאתחיל לרוץ בערב????

למעלה