ג´וליה רוברטס

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
ג´וליה רוברטס

הגעתי למסקנה שהעולם אוהב אותה רק בגלל התפקידים שהיא עושה קחו למשל כדוגמא את מרלה סינגר (פייט קלאב) השחקנית עושה אותה בצורה נהדרת (נגיד, אני לא ממש מבין בלבקר שחקנים) אבל פשוט היא לא דמות מלבבת אז האדם הפשוט כל מה שהוא רואה זה את הדמות זה כמו שאנחנו רוצים לרצוח את השחקן שמשחק את הרשע מגרין מייל :) PS יואב אומו

^nurv^

New member
יוווווו

יואב, אני במקומך הייתי רוצח את הIC4 הזה

מימי

New member
IC4,

בקשר לג´וליה המגעילולה- אתה צודק. אבל אני דווקא תמיד מזדהה עם הרשעים בסרטים, משום מה. אני פותחת סקר: מי הרשע האהוב עליכם? הרשעים שלי: אורסולה (מ"בת הים הקטנה") קפטן הוק (מ"פיטר פן") האדס אל השאול (מ"הרקולס") טוב, מה אני יעשה, אני הכי אוהבת את הרשעים מהמצוירים... תמיד בסרטים מצולמים, הרשעים סתם רשעים ומשעממים. לפחות ברוב הסרטים שאני ראיתי.

IC4

New member
my favourite "master evil"

הפריצה לאלקטרז כמובן הסרט הנהדר הזה מקבל לדעתי את פרס הBAD GUY כי הוא (אד האריס) הוא בתכלס אדם נבון בעל מטרה מוצדקת ולא סתם בן זונה שנועד להיות רשע הוא אפילו ניסה לדבר בקונגרס על רצונותיו כמה פעמים אבל לא הקשיבו לו ומימי - מה הקטע הזה של רשעים? מכרת את נשמתך ליהוה או ללוציפר ?!

מימי

New member
יש לי פיצול,

אז מכרתי חצי לזה וחצי לזה. נזכרתי ברשע המצולם שאני אוהבת... מיסטר איוול מ"אוסטין פאוארס". למרות שהוא לא לגמרי נחשב רשע, כי הוא די מטומטם. לפני שנתיים בערך, אני וחברה שלי קנינו טבעות כאלה לזרת וכל הזמן צחקנו עם הזרת בפה, כמו מיסטר איוול. סתם התלהבנו. ראיתי פעם חתול כמו החתול הקרח שלו.

חזיר בר

New member
הרשעים שלי

הסוכן הראשי במטריקס הרע של מת לחיות 1 הרע בחשוד המידי...

אצלי:

אני דווקא אוהבת את כל הרשעים בסרטים. כל סרט שאני רואה אני נקשרת יותר לרעים,ובמיוחד לרעים שבקומדיות. אהבתי איך שיו גרנט שיחק את הרע הבוגדני בסרט "יומנה של בריג´יט ג´ונס" רק כפי שאמרתי בהודעה אחרת לא הצליח לא כל כך. חלום בהקיץ

הבחירה שלי...

ברוס וויליס ב"תן" הבלונדי בשליחות קטלנית 2 (T 1000?) ובקשר למצויירים, האמא החורגת של סינדרלה לוקחת לדעתי.

Chot

New member
אחטונג שוייצן

אני גם ממש הזדהיתי עם הדס ב"הרקולס", ממש ממש ממש ממש! הוא ממש צודק! טוב מספיק ממש. ויי.. אממ כמו עוד מישו פה אהבתי את הסוכן ההוא ממייטריקס, ואז את הרשע ב"אקס מן". אני מבינה אותו בהחלט. וגם יש לי חולשה לרשעים בסדרות מצויירות, למשל אני תמיד הייתי בעצם סילברסטר (טוויטי ממש מעצבן!) או הקויוטי ברווד ראנר. מסכן הזאביק.

חזיר בר

New member
את לא הראשונה שעושה את הסקר הזה

קישור. וזה הזכיר לי להוסיף את דארת´ ואדר ממלחמת הכוכבים. http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=&id=102689

fluppster

New member
אני לא ממש מסכימה

גם אני אוהבת מאוד את ג´וליה רוברטס, ואני חושבת שהיא מדהימה. נכון שזאת ששיחקה את מרלה סינגר הייתה מעולה, אבל יש הרבה שחקנים מעולים. בג´וליה רוברטס יש איזה קסם, שהופך אותה לשחקנית הגדולה שהיא. ככה זה, כיום לא מספיק להיות פשוט שחקן טוב..... חן

Chot

New member
תני לי להגיד לך מלה או שתיים בקשר

ל"קסם אישי"- ניתוחים פלסטיים!

libi k

New member
שגם לא מי יודע מה הפכו אותה למלכת י

היא כזאת פשוטה אין בה כלום. לדוגמא קטרין זיטא ג´ונס שמשחקת איתה בסרט החדש הרבה יותר מקסימה מג´וליה רוברטס!! איזה קסם אישי ???? סתם פרצוף עכבר אין מישהי יותר בנאלית ממנה

למעלה