ג´אנטים לגולף

אמיר ט

New member
ג´אנטים לגולף

כמה בערך עולים ג´אנטים ממגנזיום לגולף ? ואולי מישהו יודע איפה באזור חיפה אפשר לקנות (חוץ מגנרל מוטורז שאליהם אסור להתקרב...) אמיר.

ceyal

New member
תלוי

קודם כל - בעברית אומרים חישוקי סגסוגת (הנה לך דרור
) 1. זה תלוי ברוחב ובקוטר החישוק 2. זה תלוי בחברה שמיצרת את החישוק בגדול זה נע בין 1500 ש"ח ל 3000 ש"ח. יש גם זבל שזול יותר אבל תזהר בנוסף - קח בחשבון שמהיבואן תמיד תקבל שרות - כלומר אם מחר ישבר לך החישוק(נפוץ מאוד באיכות הכבישים כאן)תמיד תוכל להזמין חדש כי זה נקרא חלק חילוף שהיבואן חייב להחזיק אבל אם תרכוש מחנות חלפים- באותה סיטואציה לעיתים לא תמצא את החישוק שלך עקב שינויי אפנה/יבואן/העלמות המוכר ככה שכדאי לשקול

אמיר ט

New member
אני קצת לא מעודכן במחירים

1500-3000 ל"חישוק סגסוגת" או לכל הארבע ?

עתיד©

New member
רגע רגע

יש מגנזיומים שאפשר לקנות ב1800 שקל 4 נחמדים שיראו לא רע...נכון יש את הסיכון שתהיה בעיה ולא יהיה לך מאיפה להביא אחרים, אבל בכל זאת זה שווה את הסיכון...

ceyal

New member
בואנה איזה חמור אני../images/Emo70.gif אמיר- חבל"ז

התכוונתי ל 4 במחיר הזה וכתבתי אחד באמת דפוק. צריך להחליף הרדדיסק דחוף

אמיר ט

New member
הפחדת אותי....

4 במחיר כזה זה נשמע בהחלט סביר, עכשיו צריך רק לברר איפה

אמיר ט

New member
שאלה נוספת

כמה בערך עולה להחילף ציפ לגולף ? ומה זה בעצם נותן לי ? אמיר.

אמיר ט

New member
פרטים

גולף שנת 2000. גיר אוטומטי עם מנוע 1600 (מה לעשות לא אני קניתי אותה, אחרת...) אמיר.

עתיד©

New member
המנוע 1.6 דיי צולע עם גיר רגיל הוא

בסדר, במיוחד אחרי הורדת ממיר קטליתי החלפת מערכתפליטה ופילטר פתוח בגירסה האוטומטית הרכב פשוט חלש מידי ושום צ´יפ לא ישנה את זה

אמיר ט

New member
הבנתי

לא חידשת לי הרבה, זה שהרכב חלש למדי אני יודע מניסיון אבל חשבתי שאולי יהיה אפשר לשפר זאת... בכל אופן תודה, אמיר.

FOX3000

New member
אם ל-V6

אם מחליפים את הצ´יפ של גולף V6 4Motion זה נותן שינוי משמעותי ברכב כזה?

למעלה