ג´אווה

zeeval

New member
ג´אווה

אני כבר מיואש,האם מישהו השתמש פעם בתכונת ה-Serialaization על מחלקה כל שהיא ??? אם מישהו עשה כזה דבר פעם , בבקשה ,תוכל/י להדגים לי קטע קוד שמדגים איך לטפל באובייקטים כאלה מבחינת כתיבה לקובץ וקריאה מקובץ . באילו פונקציות משתמשים ?איך בודקים eof ? האם ע"י לולאת while שרצה כל זמן ש-eof! נכון ? תודה מראש. דרך אגב אני צריך את זה כדי לכתוב טבלת HighScores ולשמור את השם והתוצאה בקובץ

philips

New member
המממ..קבצים..

קודם כל...בכל ספר תוכל למצוא דוגמה: אתה יכול לנסות ב SUN JAVA TUTORIAL באתר של SUN , בפרק של הקבצים ואתה גם יכול לנסות בעוד ספר חופשי באינטרנט: WWW.MINDVIEW.NET ולא חסרים עוד ספרי JAVA חופשיים... כעיקרון , SERIALIZATION הינו INTERFACE ריק.. וזה קצת מוזר אך בכ"ז. כל CLASS שאתה מעוניין שניתן יהיה לשומרו בקובץ-לשולחו לרשת. חייב להטמיע את ה INTERFACE הזה שיסמן ל JAVA על כוונתך.. לגבי שמירת השיאים.... צור CLASS שיקרא "רשימת שיאים" ו"שפוך" אותו לקובץ באמצעות אחד הזרמים המאפשרים לשמור אובייקטים במלואם. וכך לא תצטרך לשבור את הראש על כל שאר הדברים... כמובן שה CLASS הזה יהיה חייב להטמיע את SERIALIZABLE וכנ"ל גם לגבי כל CLASS אחר שהוא מתייחס אליו.

למעלה