ב24/11

queen man

New member
ב24/11

יש את הערב לזיכרו פרדי מרקורי.. זאת תיהיה השנה השלישית שלי ברציפות שאני הולך לערב הזה. מישהו מכאן גם פיתח מסורת כמוני? חח ומי שעוד לא שמע על זה, כל שנה ב24/11 ( יום פטירתו של פרדי) יש בסינמטק מרתון ענק לזיכרו. מקווה לראות אותכם :) נ.ב לא הייתי פה שנים, נורא התגעגתי

khammel

New member
מסורת זה טוב

שלי זה להאזין לכל הדיסקים של קווין ברצף בשבועיים-שלושה לפני; מקווין 1 עד MIH ואז לצפות ב-DVD של מופע כלשהו. המסורת השנייה זה שכל שנה אני מסכמת עם חברים להיפגש ולנגן, שנרים איזה ג'אם קוויני מטורף, וכל שנה זה לא יוצא. מן הסתם, גם השנה זה לא יקרה...

Teo Toriatt

New member
לא זה לא יקרה

עדיין חסרים לנו בסיסט מתופף קלידן וזמר.... חוץ מזה אנחנו מוכנים....

khammel

New member
../images/Emo3.gif

בלי להעליב, דור, אתה גם חצי מהגיל שלי. זה לא אומר שאתה לא מוזיקאי מחונן, אבל לכל הפחות, זה אומר שאתה קטין שתלוי בהורים ושעדיין אין לו רשיון נהיגה.

queen man

New member
חח זה בסדר

במילא יש לי שתי להקות וזה ממלא לי בערך את כל השבוע

אולי נעשה מפגש פורום כזה..

ראיתי שלפני דיי הרבה זמן רציתם לעשות מן ג'אם [או איך שלא קוראים לזה..] ואני לא יודעת אם זה יצא לפועל או לא..בכל אופן, זה יהיה מגניב אם נעשה דבר כזה עם חברי הפורום :]]

D Lilah

New member
נכון זה יכול להיות ממש מגניב

ואין יותר מידי סיבות שזה לא ייצא לפועל...כלומר...זה הכל תלוי בנו :]

Miss Menta

New member
כן, זה יכול להיות מאגניב. ../images/Emo205.gif

ואני הולכת השנה פעם ראשונה.

Headlong

New member
אני לא הייתי אף פעם,

אבל מתכננת ללכת (במידה והצבא לא יסקל את התוכניות..)

D Lilah

New member
זה בד"כ שישי ב11 בלילה

ככה שזה גולש גם ליום שאחרי
וגם זה בת"א..אבל יש גם בעוד ערים לא?

וואי ענק..הפעם אני הולכת להישאר עד הסוף!../images/Emo218.gif

שנה שעברה הלכתי בידיוק לפני שהקרינו את ההופעה בearls court 77 ! זה היה בסביבות 1 בלילה עד 3.. לא הרגשתי ממש טוב אבל נהניתי מכל רגע!! הפעם עד הסוף ולקחת כדור נגד כאב ראש לפני.... נ.ב .. לכל האלה שרגישים לסאונד גבוה מאוד,בכלל גם כאלה שלא רגישים,לקחת כדור אופטלגין בתיק.. הסאונד מאוד גבוה בסינמטק וכפי שידוע לכם המוזיקה של קווין בהתחלה הייתה רוקיסטית למדיי..במיוחד בתחילת שנות ה70,שככה זה מתחיל,מראים את ההתחלה שלהם......זה השאיר לי כאב ראש לאורך כל הערב!! חחח אבל מה....זו הייתה חוויה חוויה... חבל לפספס !

הם שינו את זה בסוף

אני לא זוכרת מאיזו סיבה, אבל במקום ההופעה ב-Earls Court הם החליטו לשים את ההופעה בבודפשט (אאל"ט) מ-86'.

Headlong

New member
וזו ההופעה שתשודר השנה?

נראה לי פשוט שהרבה יותר מהנה לראות הופעות של קווין משנות השבעים מאשר הופעות של שנות השמונים.. (גם יותר קשה להשיג הופעות של שנות השבעים)

ארלז קורט בהחלט עדיף על בודספשט...

גם ויזואלית וגם מוזיקליתP: נראה לי שאני אבוא השנה למרתון. אם יהיה, זה יהיה הראשון שלי... וואו...

../images/Emo45.gif

אני אישית אוהבת את שניהם... אבל יש משהו מיוחד בהופעה שלהם בארלס קורט אפילו שהאקוסטיקה שם היתה גרועה כידוע!! והרבה זיופים מצד פרדי. יש לי את ארלס קורט צרוב ואני כל הזמן אוהבת לצפות בהופעה הזו.. עם כל החסרונות......ההופעה נורא צבעונית והשירים חבל על הזמן!!!

למעלה