ב21 יש גם הופעה של אהוד בנאי בשוני בנימינה. אז מי יבאסס עם סחרוף?
ה הסייד הנודד New member 15/7/05 #13 שוב דבר חס וחלילה תערובת אסקוט אחלה להקה. אבל בכל זאת העדפתי לראות איחוד של פורטיסחרוף עם הבסיסט "שלהם" (לא שאפשר כמובן לשייך אותו אליהם, אבל אתם יודעים למה אני מתכוון). סמטנה הוא אחד הטובים בתחום, ללא ספק....
שוב דבר חס וחלילה תערובת אסקוט אחלה להקה. אבל בכל זאת העדפתי לראות איחוד של פורטיסחרוף עם הבסיסט "שלהם" (לא שאפשר כמובן לשייך אותו אליהם, אבל אתם יודעים למה אני מתכוון). סמטנה הוא אחד הטובים בתחום, ללא ספק....
ד דוקטור קלינית New member 14/7/05 #11 באמת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! והקרדיט לבן..קראתי שהוא כתב את זה בפורום כלשהו, אאל"ט רוק ישראלי
ה הסייד הנודד New member 14/7/05 #3 באמת? צריך לבדוק את השעות, יכול להיות שסמטנה יכול להופיע ב-2 מקומות
X xero1 New member 14/7/05 #7 אני עובד בשוני ותאמין לי.. הם באים שעות לפני ההופעה והולכים גם איזו שעה אחרי שהיא ניגמרת. אלא אם כן יטיסו אותו במסוק או משהו, לא ניראה לי שזה ילך.
אני עובד בשוני ותאמין לי.. הם באים שעות לפני ההופעה והולכים גם איזו שעה אחרי שהיא ניגמרת. אלא אם כן יטיסו אותו במסוק או משהו, לא ניראה לי שזה ילך.