ב15.5 יגיע הדיסק לארץ?

asaf56

New member
ב15.5 יגיע הדיסק לארץ?

אני יודע שהוא משוחרר ביום הזה אבל השאלה היא אם הוא יהיה בארץ כבר והאם הוא יהיה בחנויות? ויש מחיר משוער? או רשמי?

א15

New member
תשובות בשבילך... והודעה לפורום..

1) כמו שכולם יודעים כל דיסק שנאמר שהוא יוצא בתאריך מסוים בעולם יוצא בארץ תמיד בין 1-3 חודשים לאחר יציאתו בעולם. אז אם דווקא הדיסק הזה יצא בזמן כמו בכל העולם, אני לא יודע אך מקווה שזה יצא כמה שיותר מהר. 2)בקשר למחיר..... אז אין עוד מחיר רשמי אבל לפני מה שפורסם באתר לינקין פארק ישראל זה: הדיסק הרגיל: 15.95$ (65 שקל) הגרסה המיוחדת של הדיסק: 25.95$ (105 שקל) מכאן ואילך הדיסקים רק עולים ועולים בעלות וגם כנראה לא יהיו זמינים בארץ. אני חוזר שוב ואומר זה לא מחיר רשמי של הדיסק!!! 3) שאלתם את עצמכם האם ההופעה בברלין הספיקה לי? אז לא... אני כרגע נמצא בלונדון ומחכה להופעה הבאה..

LPMCR

New member
וואלה טוב לדעת

אוףףף אבל אני רוצה את המקורי :|!! מעצבן.

linkin 101

New member
מזתומרת רגיל?

לא יהיו בו שירים שיהיו במיוחד?! מה זה השטויות האלה יש MTM אחד לא?

SuperTom

New member
במקרה של Minutes To Midnight...

עטיפה ומארז שונה ויפה יותר, ותוספות + DVD שכוללים את התוכן הבא: תיעוד של הכנת Minutes To Midnight כל שירי האלבום להורדה בפורמט Mp3 הקליפ של What I've Done הכנת הקליפ של What I've Done רינגטון של What I've Done גלרית תמונות הספרון המצורף לאלבום בפורמט PDF שומרי מסך + ליריקה

sapir lee

New member
../images/Emo207.gif שמו את הקליפ של לינקין בגיא פינס!

אז זה נחמד, לא?

LPMCR

New member
XDDDוואלה??

מאגניב!!!!! LP חוזרים לשלוט בעולם!! אני עדיין מטורפת מהפריוויו עזבו עדיף לי ללכת לישון (כאילו שאני יצליח XDD) אני מאושרתת!!!!

למעלה