ב-Flying Wizard

turrican

New member
ב-Flying Wizard

יש את ההיא ששרה את Money עם מבטא (גרמני?) מאד מוזר... מי היא בדיוק? לא חקרתי עוד את הלהקה הזו..

alpha80

New member
FLYING LIZARDS

הלטאות המעופפות, בתרגום שוש עטרי. להקת פאנק מסוף שנות ה 70 שעשו בעיקר חידושים לשירים מה 60. המפורסם שבהם היה MONEY - THAT'S WHAT I WANT של הביטלס

alpha80

New member
שאם נדייק - אז

המקור הוא לא של הביטלס אלא של איזה זמר מתחילת שנות ה 60, אבל הביטלס עשו לזה את אחד החידושים היותר מוכרים.

alpha80

New member
תיקונים שמצאתי -

המקור הוא אכן של הבארט הזה, אבל הופיע ב 1958. סולנית הלהקה היא דבורה אוונס, מצורף ראיון מעניין ומצחיק איתה....

turrican

New member
תודה אלפא ../images/Emo13.gif

אני אשתדל לזכור את השם שלה: דבורה אוונס. היו להם עוד להיטים מלבד החידוש ל-money?

Ice machinE

New member
כנראה אתה מתכוון לזאתי ../images/Emo163.gif

Patti Palladin והשיר money כמו שאלפא אמר שייך במקור ל-Barrett Strong

Ice machinE

New member
שלומי מצויין ../images/Emo163.gif

גם שוייק מרגיש טוב
לקחתי קצת חופש מהמילואים הקשים שלי (יום שישי אני חוזר להיות חייל במשרה מלאה) ואז באמת אני אעלם מהפורום (ואולי לא, יש איתנו במוצב איזה ביג שוט מסלקום ויש לו לפ טופ עם אינטרנט סלולרי אז אולי אני אקפוץ לגיחות כדי שלא תשעממו)

turrican

New member
צהריים טובים המפקד ../images/Emo150.gif

תראו מי הגיע לפורום.. החייל IceMachine בכבודו ובעצמו.. מה המצב?? באת לקחת עוד דיסקים של שמונים למוצב.. טוב..סבבה. העיקר שלא יהיה משעמם בשמירות. לא יכולת לארגן איזה לפטופ שתהיה מעודכן מהפורום??

Ice machinE

New member
יש לך 12 אלף שקל להלוות לי ../images/Emo163.gif

כי זה הסכום פחות או יותר שחסר לי כדי לקנות לפטופ (שלא לדבר על חשבון פלאפון עצום אם אני אתחבר לאינטרנט סלולרי)

Ovi Basha

New member
ל - Ice machine

גם אם יהיה מצב שתיעלם מהפורום לזמן מה, הכי חשוב זה שלא תתנתק מהמוזיקה !

oril123

New member
תוכל לקרא עליהם יותר פרטים פה:

http://www.allmusic.com/cg/amg.dll והיה לי את כל האלבום הזה מוקלט על הקלטת, אם יש לך אפשרות לשים יד על האלבום הזה אז לך על זה לא תצטער.

alpha80

New member
יש לי אותו.......

וגם עוד שני סינגלים - אלכס - אתה מוזמן לביקור יום אחד לעשות לי סדר בחדר.

oril123

New member
אם תוכל להעביר אותו לקלטת באיכות

סבירה ומעלה אני מתנדב להמיר אותו לאות דיגיטלי.

alpha80

New member
למה לעשות עבודה פעמיים....

אפשר להוריד ישר לדיסק, מה הבעיה.

oril123

New member
אין לי אפשרות לקרבה פיזית בין כל

המערכת שכוללת גם פטיפון למחשב אלא רק לחבר טייפ למחשב.

למעלה