ב-25 למרץ יש הופעה של ария בתל אביב מישהוא הולך?
S s h u r i k New member 27/2/06 #6 קיפלוב זה קיפלוב ו"אריה" זה "אריה", הם לא ממש קשורות עכשיו אחת לשניה... חוץ מכה שירים משותפים ששתי הלהקות מבצעות בניפרד.
קיפלוב זה קיפלוב ו"אריה" זה "אריה", הם לא ממש קשורות עכשיו אחת לשניה... חוץ מכה שירים משותפים ששתי הלהקות מבצעות בניפרד.
G goblinit12 New member 27/2/06 #7 אני כנראה ממש לא מעודכנת.... מי הסולן של אריה עכשיו?? אם זה לא קיפלוב, אז מי זה?! אריה היא לא אריה בלי קיפלוב...=/
אני כנראה ממש לא מעודכנת.... מי הסולן של אריה עכשיו?? אם זה לא קיפלוב, אז מי זה?! אריה היא לא אריה בלי קיפלוב...=/
S s h u r i k New member 27/2/06 #8 אוהו.. את ממש לא מעודכנת ב2002 הלהקה נפרדה מקיפלוב, סרגי טרנטיב (גיטרה) ואלכסנדר מנקין (טופים) שמקימים את "קיפלוב", ובמקומם מגיעים ל"אריה" מקסים אודלוב (טופים), סרגי פופוב (גיטרה) וארטור ברקוב הסולן החדש שאת האמת יכול לעמוד ליד קיפלוב בלי להיתבייש.
אוהו.. את ממש לא מעודכנת ב2002 הלהקה נפרדה מקיפלוב, סרגי טרנטיב (גיטרה) ואלכסנדר מנקין (טופים) שמקימים את "קיפלוב", ובמקומם מגיעים ל"אריה" מקסים אודלוב (טופים), סרגי פופוב (גיטרה) וארטור ברקוב הסולן החדש שאת האמת יכול לעמוד ליד קיפלוב בלי להיתבייש.
G goblinit12 New member 28/2/06 #9 אני ידעתי שאריה התפרקו ושיש להקת קיפלוב שהסולן שלה מן הסתפ הוא קיפלוב, אבל לא ידעתי שהם החליפו סולן ונגנים ושהם עדיין קיימים...
אני ידעתי שאריה התפרקו ושיש להקת קיפלוב שהסולן שלה מן הסתפ הוא קיפלוב, אבל לא ידעתי שהם החליפו סולן ונגנים ושהם עדיין קיימים...