ב- 22/11/2003 בשעה 15:30

Milky Boan

New member
ב- 22/11/2003 בשעה 15:30

נפגשים בקניון הרים כפר-סבא... לגילאי 11 ומטה

לא../images/Emo70.gifפשוט לא../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif../images/Emo60.gif

קודם כל יש פה גם כמה בני 12 ו-13.... ודבר שני אנחנו תכננו בחנוכה בעזריאלי
לא בכפר סבא
כפר סבא זה לא אזור מרכזי
עזריאלי זה הכי הכי מרכזי שאפשר
והמקום הכי מושלם למקום מפגש ראשון
אם המפגש ייתקיים בכפר סבא אני ל-א ב-א-ה-

I AM MOJO JOJO

New member
לא צריך להיות כזאת "אנטי"

אז הציעה משהו לא הכי טוב,כי כפר-סבא זה קצת רחוק, עזריאלי זה הכי קרוב,הכי מבוטח,הכי הכל!!

I AM MOJO JOJO

New member
לא צריך להיות כזאת "אנטי"

אז הציעה משהו לא הכי טוב,כי כפר-סבא זה קצת רחוק, עזריאלי זה הכי קרוב,הכי מבוטח,הכי הכל!!

זה לא אנטי../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif../images/Emo60.gif../images/Emo187.gif

היא קבעה בעצמה שהמפגש יהיה בכפר סבא, שזה הכי קרוב אליה, והיא גרה שם, כולנו כבר ממזמן בחרנו לעשות אותו בעזריאלי וכבר אמרתי לה שהוא יהיה בעזריאלי
אז להמ היא משנה פתאום
עזוב, פשוט, אם המפגש יהיה בכפר סבא-אני לא באה

I AM MOJO JOJO

New member
אני יודע,גם אני לא בא,

אבל רק התכוונתי להגיד שהתעצבנת קצת יותר מהרגיל,לא?

טוב לא משנה,../images/Emo15.gif../images/Emo60.gif../images/Emo187.gif

היתה אי הבנה... פשוט נראה לי שרק אנה תבוא למפגש האישי שלה
למה שני מפגשים בתאריך קרוב

I AM MOJO JOJO

New member
אל תדאגו!!

המיפגש עוד יצא לפועל!! אל תשעלו איזה משוגע אני,מה עשיתי היום!! אז ככה: היה צעצוע שמאוד,אבל מאוד,אבל מאוד,אבל מאוד,אבל מאוד אבל מאוד רציתי אותו,ואז היום בדיוק עברתי עם אמא שלי ליד טויס אר אס אחרי יום מפרך של קניות בגדים(איכס!!),נעליים(משעמם!!) וגם הסתפרתי(מנג'ס!!). ואז,האור שבחיי,ניכנסתי לטויס אר אס!!מצויד בחמישים שקל כמובן.... בקיצור,מה שרציתי עלה שבעים שקל,אז אני,ברוב עקשנותי,הלכתי אל הבית שלי,מרחק של חצי שעה,חזרתי לטויס אר אס,מצויד בעוד חמישים שקל, קניתי וחזרתי הביתה. אמא שלי לא הייתה בבית,היא הלכה לרופא שיניים,אז ככה הייתי יכול להכנס ולצאת בלי חקירות מיותרות שלבטח היו מעכבות אותי. תחשבו,חצי שעה,ועוד חצי שעה,ועוד חצי שעה!! שעה וחצי!!אוי אני כ"כ גאה בעצמי!!

I AM MOJO JOJO

New member
של ד"ר אוקטופוס מספיידרמן,

לא אמרתי לכם,אבל ספיידרמן זאת סידרה שזוכה אצלי במקום שני, (מקום ראשון זה פאוורפאף כמובן!!) ולכן אני אוהב לקנות צעצועים של ספיידרמן וצעצועים בכלל. יש לי אוסף עצום!! אהההה!! בדקתי ושמתי לב שאין הודעה של לילך בכל הדף!!הצילו!! איפה היא?

באמת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif../images/Emo60.gif../images/Emo187.gif

שמתי לב שחסר לילך...

למעלה