ב-2008 אני...

e r a n666

New member
ב-2008 אני...

משחק חדש!! כל אחד ירשום מה הוא יעשה ב-2008 שלא עשה ב-2007. בנושא רושמים: "ב-2008 אני..." ובתוכן רושמים את מה שאתם מתכוונים לעשות. דוגמא בהמשך.

e r a n666

New member
ב-2008 אני...

מתכוון לסיים את התיכון בכיתה י"ב לקנות את הדיסק החדש של DISTURBED ללכת לעוד הופעות של "דפנה והעוגיות" להתגייס לצבא.

clyps

New member
ב-2008 אני... (פרולוג)

עלולה להוציא מעל 80 במתמטיקה... אעשה בגרות במתמטיקה. ארקוד בעל כורחי. (תרגיל בספורט..) אוציא ויזה לארה"ב אטוס לארה"ב אלמד נהיגה אתחיל סוף סוף את פרוייקט 'משפחות נזקקות' שלי.. אטוס לטיול שורשים עם כל המשפחה אעשה בגרות מעשית בתאטרון (כולכם מוזמנים אגב) אטוס לגרמניה עם כל השכבה אעשה את 'שביל ישראל' עם כל החברים אטוס לפולין. יש הרבה תכניות :)

ב-2008 אני..

מתכננת לעשות בגרות בלשון לצבוע את הקירות בחדר שלי להתחיל תנועת נוער חתרנית שתפעל נגד מורות לאנגלית (יש לי מבחן סוף סמסטר מחר, וזה.) ללכת להופעות של דפנה והעוגיות, ולקנות את הדיסק החדש (גם אם הוא ייצא ב2009, ואז אני פשוט אהנה מההופעות) לא יודעת.. יהיה שמח, זה בטוח. "כי העתיד נראה לי הרבה יותר מגניב" שנה טובה אנשים :)

נעמקה19

New member
היי! D: זה רק אני, או שציטטת את ענבל פרלמוטר,

מ"זהירות מהמרווח"?

נעמקה19

New member
בכל זאת,

ענבל פרלמוטר תמיד מזהים
אם חושבים על זה, אני חושבת שכל חברי הפורום אוהבים את המכשפות וענבל, לא? O:

אני לא מכירה את כל חברי הפורום,

אבל בסביבתי הקרובה, אם אני אגיד משהו על "סיגריות לייט", יום אחר כך אני אוצף בהצעות לעזרה ומדבקות ניקוטין. הערכתי לחברי הפורום גדלה בכל יום. מחר אני עוד אגלה שכל העניין עם גרינפיס היה רעיון שלכם D:

ל שכזו

New member
איזה רעיון עם גרינפיס? ../images/Emo2.gif

עד לפני שנתיים ככה המכשפות הזדמזמו לי בראש רוב החיים, בשלב מסויים הפסקתי לשמוע אותן ועכשיו אני מסתפקת בימים שלאחותי מתחשק לשים את הקלטות אחרונות של ענבל
(כמה זמן לא ביקרתי בפורום!! נחמד לחזור כשיש הופעה של העוגיות בעתיד הנראה לעין
)

clyps

New member
כן כולם.

ליאורה שומעת בסתר. סתיו שומעת עם ליאורה. שי שומע עם סתיו (כלל העברה, שי שומע עם ליאורה) וזהו

למעלה