ב"ש זועקת לשלום

tali_le

New member
ב"ש זועקת לשלום

מחר, יום שישי ה- 22/3 בין השעות 8:00 – 14:00 יתפרסו פעילי נוער מרצ באזור קניון הנגב ותחנה מרכזית. במהלך הפעילות הם יתלו שלטים ויחלקו חומר הסברה בקריאה - למצוא פתרון מדיני למצב הקיים. הפעילים יפגינו תחת הסיסמאות: "אין פתרון צבאי", "לצאת מהשטחים – לחזור לעצמנו" ו"כשאין שלום – באה מלחמה". ביקורם של זיני וצ´ייני במזה"ת מעמיד בפנינו אפשרות היסטורית שאסור לפספס. חובתנו לנצל הזדמנות זו לחזור למשא ומתן ולהגיע להסכם שלום. כי אין דרך אחרת, אין פתרון צבאי. כולם מוזמנים לבוא ולהפגין. החשיבות היא גדולה מאין כמוהה להראות כוח שמאל גם בדרום! לפרטים: טלי לרנר 054-814347 עדי ליבני 054-626374

ולדי

New member
על אפשרויות היסטוריות למיניהן...

היום יצא לי לשמוע את יוסי שריד, מדבר על הכנסת כוחות אמריקאים, בטענה ש"הפכנו לקוסובו". אז אני אולי יותר קרוב לשריד מאשר לקליינר בדעותיי הפוליטיות, אבל כאן קפץ לי הפיוז. לדעתי, היוניות הזו של מר"צ וכל מיני "גוש שלום" הגיעה כבר לרמות מאוד מסוכנות לבריאות. תהיו מוכנים לתת הכל, למכור את נפשותיכם לשטן, רק כדי שישאירו בידיכם את האפשרות לומר שאתם יפים, נחמדים ופציפיסטים. לדעתי, לפציפיזם צריך להגיע סוף. שיחות שלום צריכות להתחיל, במהרה, אך לא לפני שנקרע לפלסטינאים את האמ-אמא שלהם. אחרי כן, תחת האש שלנו, כאשר פלסטין ולא ישראל תהיה מוצפת בדם, נוכל להתחיל בשיחות שלום, ולהקים מדינה פלסטינית שתהיה נוחה לבטחון ישראל, בגבולות 67 מתוקנים במקצת (נגיד - אום אל-פחם להם, ואריאל לנו). אם תקום מדינה פלסטינית בתנאים הנוכחיים, זו תהיה מדינת טרור, שתמשיך לגרום לישראל אבידות. ואז, יושמעו שוב הקולות של מר"צ - אולי אנחנו שוב לא בסדר? אולי צריך לתת עוד איזה לק בישבן של הדוד סם? אולי צריך להחזיר להם גם את רמלה ואת יפו? אולי שנסכים לקפוץ לים בהתנדבות?! חבר´ה, מר"צ, תתאשתו קצת - אנחנו במלחמה, ויש לנו אויב, ועם האויב לא משחקים משחקי שלום. ולדי, שמאלני מפוכח, מר"צ לשעבר, והיום שינוי

אנדרי ז

New member
ראו ערך הפצצות בעלות הברית

על טוקיו ודרזדן במלחמת העולם השנייה. פעם זה היה מותר גם למדינות החופשיות...

ולדי

New member
ראה ערך הפצצת ארה"ב על יוגוסלביה...

זה עלול לקרות גם לנו. בסך-הכל, גם מילושביץ´ נלחם בבדלנים מוסלמים, ותראו מי עומד לדין אחרי שנהרסה לו המדינה מהפצצות, ומי קיבל אוטונומיה ועוד מנסה לגזול חלקים ממקדוניה. לא ירחק היום, שבו האמריקאים ימכרו אותנו בעד הנפט הסעודי, ואפילו יתנדבו להפציץ אותנו בשבילו. לתשומת לבכם, מר"צ!!!

אנדרי ז

New member
לתשומת לב מצדדי הטרנספר למיניהם

מילוסביץ´ כבר ניסה את זה לפנינו. תראו לאן זה הביא אותו. הלקח פה הוא של הימין הקיצוני ולא של מרצ.

למעלה