ב ... ראש השנה סוף סוף חופש ;P לא כזה ארוך , אבל לפחות מש'ו אז מה אתם מתכוונים לעשות בחופש ?
N No FOB No Life New member 10/9/07 #1 ב ... ראש השנה ../images/Emo79.gif סוף סוף חופש ;P לא כזה ארוך , אבל לפחות מש'ו אז מה אתם מתכוונים לעשות בחופש ?
ב ... ראש השנה ../images/Emo79.gif סוף סוף חופש ;P לא כזה ארוך , אבל לפחות מש'ו אז מה אתם מתכוונים לעשות בחופש ?
F falloutgirl XD New member 10/9/07 #2 לא נכון. עוד לא חופש החופש מתחיל ביום רביעי כלומר יום רביעי לא לומדים. נראה לי שהתבלבלת
N No FOB No Life New member 11/9/07 #3 לא התבלבלתי פשוט ... העדפתי לעשות את זה לפניי כדיי שיהיה זמן לכולם לכתוב ולהגיב ..
F FallOutGirl New member 11/9/07 #4 ../images/Emo80.gif הממ.. סתם לילה אצל המשפחה ואחרכך בבית אולי חברה מת"א תבוא לישון אצלי חחח שנה טובה לכולם
../images/Emo80.gif הממ.. סתם לילה אצל המשפחה ואחרכך בבית אולי חברה מת"א תבוא לישון אצלי חחח שנה טובה לכולם
N NoAmItA ChAn New member 11/9/07 #6 לא הרבה P: אפגש עם כמה חברות, אחגוג את החג עם משפחתי. הממ.. וזהו XD;;;
F falloutgirl XD New member 12/9/07 #8 כמה שיותר DD: לעשות קייאקים בכפר בלום עם חברות, לצאת עם חברות, לראות את הדיוידי של MCR [כן, עוד לא ראיתי אותו ], לפגוש ידיד שלי שלא ראיתי מלא זמן, חזרות של הלהקה וכמובן, לישוןןןן ואולי אני גם אסע למרכז, אני אנסה להספיק כמה שיותר דברים :]
כמה שיותר DD: לעשות קייאקים בכפר בלום עם חברות, לצאת עם חברות, לראות את הדיוידי של MCR [כן, עוד לא ראיתי אותו ], לפגוש ידיד שלי שלא ראיתי מלא זמן, חזרות של הלהקה וכמובן, לישוןןןן ואולי אני גם אסע למרכז, אני אנסה להספיק כמה שיותר דברים :]