ב-ע-י-ה

גוליגוץ

New member
ב-ע-י-ה

יש לי אחות קטנה בת 7 וכמובן שאני המודל לחיקוי שלה עכשיו היא ראתה אותי רואה סאות´ פארק, היא ראתה שזאת סדרה מצוירת אז התישבה לראות איתי ואני כמובן אמרתי לה שזה לא לגיל שלה ושתתחפף אבל היא עקשנית וכבר לא היה לי כוח לריב איתה אז היא ראתה גם ככה היא לא הבינה יותר מדי עכשיו זה חזר על עצמו כבר כמה פעמים, והרבה קטעים בסדרה מצחיקים אותה. ותפסתי אותה כמה פעמים רואה את זה, ואני מסבירה לה, ומחבה את הטלויזיה בקיצור השנה היא קנתה קלסר של סאות´ פארק´ לכיתה ב´! והיא גם קוראת כתוביות היא גם שאלה אותי פעם- מה זה זקפה... הומו... וג´ינה.. דגדגן... וכו´..... זה בדיוק כמו בסרט של סאות´ פארק!!! אני מרגישה כמו שף! תעזרו לייייייייי

2PAC4EVER

New member
תשמע אין לי עצה ממשית

אבל אתה יכול לנסות הדבר הבא: תוריד את השיר What is love של HADDAWAY שים אותו בREPEAT הרבה פעמים כל פעם שאחותך נדבקת אליך, אם זה לא יעזור אז אני לא יודע מה........
ד"א זה עוזר בכל מצב שתירצה לשגע מישהו...

SuperEzra

New member
פשש...

ילדה כלה...טוב דבר ראשון...איך לעזאזל היא רואה סאותפארק?? חשבתי שילדים בגיל שלה כבר ישנים בשעות כאלה... דבר שני...אפשר לעשות קוד בממיר...זה אמנם קצת יעצבן אבל תתרגלו והיא לא תוכל לראות ואת תיאלצי לראות את זה בשידור החוזר כל יום ב12 בלילה...

tomgavish

New member
אחי משפט אחד בשבילך..........

המצב שלך ממש דומה למצב של אייק אז יש רק פיתרון אחד: Ready sis? Kick the baby!!!! מקווה שהייתי לעזר ולא לגזר

skater1

New member
תרשי לה

כל עוד היא תראה שאת אומרת לה לא לראות את זה זה יעניין אותה יותר אז תני לה בסופו של דבר ימאס לה מזה אני חושב

גוליגוץ

New member
~עידכון~

אני עכשיו בקטע של "סאות´ פארק זה ילדותי, כאילו כזה ההומור לא מספיק ברמה, זה כזה פאסה..." - ככה אני מתנהגת ליד אחותי. בתקווה ששוב אני יהיה המודל שלה לחיקוי

IC4

New member
אני אומר נשתמש באחותך כניסוי

תראי לה את הפרק CHINPOKOMON ונראה אם היא תבין את המסר שיורד עליה

Kickurass

New member
פשוט מאוד

תסבירי לה את כל הדברים האלה, תשרטי אותה לכל החיים והיא לא תראה את זה עוד פעם בחיים.

sexmon

New member
הומו? מה זה הומו?

באמת מה זה הומו וזקפה? סתם סתם תשמעי גם לי יש אותה בעייה ותיראי איך מיתמודדים הילדים הקטנים לא מבינים כלום אני מסביר לה למשל שהומו זה גבר שנימשך לגברים והיא אומרה אה.. בסדר. אני מסביר לה כאילו שזה לא גם ואים דבר רע בזה. אז מה אם היא תיגדל ותהי זונה קוראנית מה אכפת לי? אני בכל מיקרה שונא אותה!

למעלה