ב======נ=====ו=====ת=====!

ב======נ=====ו=====ת=====!

נכון האתר שלי? אז אני צריכה חתימות! אני יכולה לקחת את שלכם? טוף... תודיעו לי צאוווו מואההההההההה

bratz girl

New member
חן..

את כבר פתחת על אותו נושא כבר 3 הודעות.... שימי לב לדברים האלה...זה מוריד את השירשורים של הבנות האחרות ללמטה... תשדלי להימנע מאותו שירשור.. תודה!

לבת-אל ולילדה ליגה!

אני יודעת שיש ברשמי חתימות אבל הם לא מרשות לי!!! ובת אל נכון! סורי אני אשים לה לזה! צאו מואההההההה אבל אם תשימי לב לא שירשרו לי על זה תגובות .... צאווו

אני גם לא רוצה שיכחו לי תחתימה

מהרישמי זה מעצבן ולא ניראה לי שירשו לך וקוראים לי פזית

כנסוווו

אתם לא יודעת/יודעים מאיפה חזרתייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חזרתי מהבית של מויאללללללללל אחרי שעות של חיפושים בסוף מצאתיי!! אבלל..
הוא לא היה בבית..רק שמרית הייתה....איזה באסהה...! שאני אלך אליו אז אני יצלם ויביא לכם תמונות!!..

המשךך..

אני וחברה שלי הגעות לבית שלו אחרי שעות של חיפושים ועל כל הקירות שמה רשום שם דברים עליו! אז בקיצור...באנו בדיוק אחרי שהראל הלך..(לא יודעת לאן..)ושמעתי אותו שר שיר לשמרית לפני שהוא יצא! ואז שאני וחברה שלי רצינו להביא לשמרית את המכתב שהכנו לו הרחנו את הבושם בחדר מדרגות..חחח...!! אני כולי הרגשתי שחבל על הזמןן!!חחחחח...

M O R I A 15

New member
יאייייייייי כיףףףף לךךךךך../images/Emo3.gif

מצטערת בשבילך שהראלוששש לא היה נמצא בבית באותו זמן שהלכתן אליו..
חחחחח אבל גם שמריתוששש זה משהו..
ו
ממך אללללללללללללל תציקי לו יותררר מדיי ותלכי אליו לבית!!!!!!
זה ל=======אאאאאאאא יפה וזה גם די מטרידדדדד!!!!!!

חחח שמחה

בשבילך חבל שהוא לא היה, לא נורא פעם אחרת... חח באמת אל תטרידו יותר מידי - אבל פעם פעמיים זה בסדר !

אל תבינו אותי לא נכוןןן

אני לא הולכת אליו כל הזמן ומציקה לו!!.. רק עוד פעם אחת אני אלך ואז אני אראה אותו ושישלח לכם תמונות!!

M O R I A 15

New member
../images/Emo50.gif חמודההה../images/Emo13.gif

*מצפה לתמונות בקוצר רוח*
ואני באמתתת מקווההה שלא תציקו לו עוד כי זה באמת לא נעים..

אני גם לא רוווווווווווצצצההה

למרות שאין לי עכשיו חתימה...רק תמונות אבל החתימה בהכנות חחחחחחח

ש========נ==========י=====!

את יכולה להכין לי חתימה פליז?????????? אני אתן לך קרדיט אני ממש חייבת חתימות פליזז מואה ותדה

חחחח א======נ=======י

מותק אני לא יודעת להכין לעצמי אז אני יכין לך?!?!? אין לי מושג בכלל איך מישתמשים בזה ומה זה בכלל פוטשופ

אה חחחחחחחח כנסי!

כי אמרת שהחתימה שלך בשיפוצים אז חשבתי שאת מכינה לעצמך! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואל תדאגי גם אני לא יודעת מה זה פוטשופ חחחחחח איזו מצחיקהנ!!

למעלה